Foro- Ciudad.com

Canet lo Roig - Castellon

Poblacion:
Espaņa > Castellon > Canet lo Roig
24-05-05 12:27 #67739
Por:AIGUA

Que ens estā passant!!!
Bueno, bueno, a este foro esta passant lo mateix que passa sempre al poble: ARRANCĀ DE CAVALL I PARĀ DE BURRO !!!!
On esta tota la gent que actuava al principi??? A vore, hem de traure temes interessants, que si no no tenim conversa!!!
Puntos:
24-05-05 20:50 #67968 -> 67739
Por:La líli

RE:Que ens estā passant!!!
Tens tota la rao, H2O. Vam comenįar tots/es molt valents/tes pero ara aixo esta algo adormit. Heu anat mai a l'ajuntament a conectarvos a Internet? Es pot anar tots els dies enn hor d'oficina i de les 20:00 a les 22:00 (trobo que aixo ultim esta bé x a la gent que treballa,no?)
Jo no he anat mai.PEro no esta mal aixō, no trobeu?
Ei First aixo de la basura es una barbaritat, pos que no saben que allo es casa teua? No ho entenc pero crec que si els dius ho entendran, no?
Bueno ja ens explicaras com s'acaba el tema.
AU! Vaig a fer el sopar!!!!
Puntos:
25-05-05 13:59 #68171 -> 67968
Por:FIRST

RE:RE:Que ens estā passant!!!
Bueno, xikets, pos ja vaig anar a parlar en los insurrectos i crec ke al final ho van entendre, pero els vaig tindre ke demanar per favor i tot!!!!ja esta, tema zanjado.

Lo de Arrankā de Cavall i parĀ de macho, es tipic a canet (o de burro, no se com es exactament), per penso ke esta frase la van traure pensant en los kanetans, gent molt impulsiva, emprenedora, pero amb facilitat per a l'aborriment, cul de mal asiento, vamos...sense continuitat i constancia no arribarem a cap puesto!I com sempre dic jo....sempre sempre sempre som (i me penso ke serem....) LOS MATEIXOS!!!!

Mira, lo de internet, encara no he anat mai i us dic una cosa, penso anar, si, pero no dire lo dia, no siga cas ke algu vaiga i descubrixca ki soc, jejeje...bueno, tampoc no aniria ningu, ke segur ke teniu tots coses mes importants de fer. A lo dicho, hi anire!!!

Teniu rao, hem de debatir coses interessants... Mireu, l'altre dia pensava ke podiem fer un llistat de les coses ke pensem ke fan falta al poble. Sabeu que algunes de les botigues del poble tanquen o ja han tancat i aixo mos ha de fer pensar... en compte de obrir-se coses noves, l'unic ke passa a Canet es ke les coses se tanken i les pokes ke se obrin, com lo kiosket, pos acaben en aixo, en parā de macho...

He estat pensant ke si a Canet se ofereigueren los servicis ke s'oferixen en les capitals, alomillor mes parelles joves se kedarien al poble i comenįant per una, penso en les mares joves ke volen treballar, en no esclavitzar a les aueles i en ke s'hauria de crear un espai perque els xikets puguen kedar-se, be siga de menuts (tipo guarderia) o be despues o abans de entrar a escola ( abans de les 9 del mati i despues de les 5) i aixi les mares podrien seguir en la seua faena. Si algu se ho ha de montar, ho tenim clar, perke entre la inversiķ ke ha de fer, buscar un lloc en condicions.... la idea ke me ronda pel cap, podria ser utilitzar una de les aules de les escoles (ja ke abans amb el doble de xikets cabiem tots) i aixi, el local el fica l'ajuntament i nomes faria falta llogar algu amb formaciķ per ke portes el tema, se li paga el sou que li pertoca i ja esta, les families ke vulguen disfrutar d'akest servei pagaran una cuota a la oficina gestora (que pot ser l'ajuntament o no) i ja esta. Una altra idea tambe podria ser buscar cursos subvencionats per formar gent com a educadors que podria ser del poble o fora, i de paso estem creant mes llocs de treball.

Bueno, ho deixo aki, ke m'enrollo com una persiana, ja anireu contestant, ke tinc ganes de saber les vostres opinions...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
contacto Por: No Registrado 03-08-15 16:44
No Registrado
21
anys 30: revista pionera en valenciā a l'escola de Canet Por: No Registrado 04-02-09 18:50
No Registrado
3
Hi ha un foro nou de collita propia Por: Matxo guit 03-05-05 08:30
FIRST
2
a la festa!! Por: No Registrado 11-03-05 14:54
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com