Foro- Ciudad.com

Benicarló - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Benicarló
29-12-09 18:52 #4273234
Por:valencianeta

Les JERPV de Benicarló nomenen Antonio Cuenca, Tinent d'Alcalde, caganer de l'any
Les JERPV de Benicarló nomenen Antonio Cuenca, Tinent d'Alcalde, caganer de l'any

Les joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià (JERPV) de Benicarló han nomenat aquesta nit en una acció reivindicativa a Benicarló, al tinent d'alcalde, Antonio Cuenca, com a caganer d’aquest 2009. El nomenament, simbòlic, ha recaigut sobre Cuenca com a “cara visible” de l'Ajuntament benicarlando, inclús per davant del mateix Alcalde, Marcelino Domingo. Amb aquesta acció el jovent independentista de Benicarló volem denunciar la degradació de la ciutat i la manca d’un projecte de poble per als ciutadans i ciutadanes.

D’aquesta manera les JERPV denuncien el balafiament de recursos públics en la construcció d’una font ornamental al poble, amb un elevadíssim cost de més de 200.000 euros que, a més, no ha aportat ni un euro a les empreses locals i que, de totes maneres, haguera pogut servir per a protegir els més afectats per la crisi.

A més, amb aquesta acció volem reivindicar actuacions sobre la Costa Nord de Benicarló per aturar la regressió que actualment afecta l’espai, i poder convertir la façana marítima en un lloc de lleure per a infants, grans i famílies i en un nou espai on poder desenvolupar activitats esportives i d'oci i on es garantisca la seguretat dels veins.

El Jovent Independentista volem denunciar també el polèmic decret pel castellà amb el que es retrocedeix en la ja penosa "normalització" que el valencià havia adquirit a casa nostra. I continuarem reivindicant que el valencià siga la llengua d’ús i acollida al poble com ho ha estat sempre.

JERPV - Benicarló
www.jerpv.cat
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Generales 2016 - Resultados electorales en Benicarló Por: Foro-Ciudad.com 26-06-16 22:45
Foro-Ciudad.com
0
busco a tony valera gomez o eric valera Por: No Registrado 09-02-12 15:28
No Registrado
5
Deninciar botellon y suciedad despues de este Por: paski 12-01-11 17:06
paski
0
CONSTRUCCIÓN DE UNOS ASEOS EN EL COLEGIO PÚBLICO FRANCISCO CATALÁN Por: Foro-Ciudad.com 26-02-10 05:55
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com