Foro- Ciudad.com

Sant Cugat del Vallès - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Sant Cugat del Vallès
19-10-07 01:53 #535970
Por:No Registrado
Moguda a Mira-Sol
EL GALL CRÍTIC, l'opinió independent de Sant Cugat.
Llegiu les notícies al Blog
18-10-2007

Tot un espectacle de la nova lluita popular. Mai s'havia vist a prop de 100 persones reunides al carrer en asamblea popular a l'Avinguda Pompeu Fabra en el que podria ser el nou poble indepedent de Mira-Sol, el dijous, 18, al vespre de 20 a 22h.
Desconcertats, preocupats per la manca d'informació i davant de l'increible maniobra de l'Ajuntament de fer una rotonda que uneixi per damunt de la via dels FFGG al nou barri de Can Mates amb 4.000 vivendes i més de 10.000 persones amb un parc automovilistic previst de més 3.000 cotxes que hauran de sortir cada dia per circular en els carrers cada cop més saturats d'un Sant Cugat mancat de previsió i planificació de la mobilitat. La nova carretera pasaria a l'alçada dels balcons de les vivendes situades a l'inici de l'Avinguda i afectaria greument a tot el barri i comportaria greus problemes de circulació, més dels que ja es troben el veïns cada matí.
Els veïns penjaren aquest cap de setmana llançols reivindicatius amb slogans com: "Recoder tindràs merdè" "No al excalectric" "Volem carrils bicis no autopistes" "Volem informació, no dictadures" "CiU torna les comisions"
La moguda, recolçada per les abundoses relacions del veïns a on es troben periodistes de TV3, advocats, polítics, arquitectes, empresaris, etc., es preveu de les més sonades en els últims anys a la ciutat amb la vivenda més cara d'Espanya.
La setmana pasada una surrealista reunió amb la Regidora Conesa no va servir de res. Els responsables municipals no van mostrar els planols de la zona ni van sapiguer donar explicacions de com es faren les obres ni com afectaren els domicilis dels veins, en cases valorades en més de 1,3 mil.lions d'euros.
Aquests dies tècnics de la Junta de Compensació estant prenent mides en el vell pont de peatons que hauria de continuar unint els nous barris, mentre la teòrica zona de comunicació a prop de l'estació de Mira-Sol només té un carril de circulació i sense aparcament a prop de l'estació i es colapsa amb una rotonda mal feta.
Els veïns units i recolçats per l'Associació de Veïns de Mira-Sol, una de les més històriques i lluitadores de la ciutat, estant preparant mesures contundents si l'Ajuntament no retira les obres anunciades de la nova rotonda o informa amb claredat i aten les reivindicacions. El proper dijous s'ha convocat una nova asamblea aquest cop en el Casal.
Continuarem informant.

(c) El Gall crític
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
como puede ser q en zonas de mira-sol no den 1 mg Por: No Registrado 11-11-10 13:39
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com