Foro- Ciudad.com

Sant Boi de Llobregat - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Sant Boi de Llobregat
03-04-11 20:38 #7430257
Por:No Registrado
www.boigpertu.cat


Ens sembla una vergonya que l’ajuntament utilitzi el slogan “Boig per tu” per promocionar Sant Boi. Creiem que s’està banalitzant una realitat humana que produeix sofriment a moltes persones.
És una campanya feridora per moltes sensibilitats, igual que no agrada ser coneguts com el “poble dels bojos”, menys encara ens agrada que sigui l’ajuntament qui fagi d’això una trivialitat. Creiem que són precisament les institucions les que han de mostrar sempre respecte i serietat.
És tal el perplex que produeix aquesta campanya institucional que no podem resistir-nos a crear un espai a internet a ón expressar la nostra disconformitat i, de pas, poder expondre altres punts de vista en relació al internement i tractament de persones en les institucions mentals de Sant boi.
Si volen promocionar la ciutat existeixen altres formes de fer-lo que no passen per ferir sentiments. Potser en aquesta societat de l´espectacle i de l’aparença dona la impresió que això no es deu tindre en compte ni vagi a tindre cap trascendència , però és evident que pot resultar clarament xocant i danyí per tots els veïns de Sant Boi, que convivim amb aquesta institució, que forma part de la nostra ciutat, ens agradi o no, estiguem orgullosos o no. Precisament per ser "el poble dels bojos" som els que tenim que demostrar una major compresió i reflexió sobre la vida de la gent que passa per les institucions mentals.
Ens sembla una campanya inmadura, es té que pensar si utilitzar aquest lema és correcte i si és la imatge que Sant Boi vol proyectar a l’exterior. Us imagineu que el slogan corporatiu de San Esteve de Sesrovires, aprop del Centre Penitenciari Brians 1, fos “Presos del teu amor”?
No fem això per ràbia ni per venjança, sino desde la tristesa i la incomprensió de que tot es converteixi en absurd. Per això convidem a una profunda reflexió en torn a la salut mental.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sant Boi de Llobregat (100%) - Resultado Elecciones Generales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 20-11-11 18:43
Foro-Ciudad.com
0
El fiscal investiga un presunto desvío de fondos de ERC Por: No Registrado 14-09-10 15:17
No Registrado
0
FELIZ DIA DE LA MUJER Por: MARIPOSO 08-03-10 16:16
MARIPOSO
0
BILLETES FALSOS Por: holasi 02-12-09 23:06
No Registrado
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com