Foro- Ciudad.com

La Llagosta - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > La Llagosta
11-03-11 18:38 #7266216
Por:No Registrado
L'Ajuntament de la Llagosta suspèn el Sopar de les Dones per la baixa inscripció
Data de publicació: 11.03.11
L'Ajuntament de la Llagosta ha decidit suspendre el Sopar de les Dones previst per a aquesta nit. L'acte formava part del programa del Dia Internacional de les Dones.
La baixa inscripció ha fet que s'hagués de suspendre l'activitat.

Només una vintena de dones havien mostrat el seu interès a assistir al sopar d'aquest any, però el mínim necessari per poder fer-ho era d'unes 50.

D'altra banda, demà, a les sis de la tarda, es farà el veredicte del jurat i el lliurament de premis del divuitè concurs fotogràfic Dia Internacional de les Dones, organitzat per Foto-Club la Llagosta, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Una quarantena d'imatges s'han presentat aquest any al certamen. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural. A partir de la propera setmana es podrà veure al vestíbul del mateix centre una exposició amb les fotografies presentades al concurs.

PERO ES QUE ESTÁIS LOCOS, VEIS NORMAL EL PRECIO POR COMENSAL, CON LOS TIEMPOS QUE CORREN?

Data de publicació: 02.03.11
L'Ajuntament de la Llagosta porta a terme una programació àmplia per celebrar el Dia Internacional de les Dones. Fins al mes de maig, una dotzena d'activitats serviran per reivindicar el paper de la dona a la societat i la igualtat de drets amb els homes.

Els actes centrals es desenvoluparan el 8 de març a la plaça d'Antoni Baqué, amb la lectura d'un manifest. L'acte es farà les sis de la tarda. Aquest any, dones de diferents generacions seran les encarregades de donar a conèixer el seu contingut. Durant la tarda, la mateixa plaça acollirà jocs tradicionals per compartir amb la família.

El Centre de Formació d'Adults acollirà el mateix dia 8 la presentació del llibre Elisabeth Eidenberz, més enllà de la maternitat d'Elna, de la historiadora Assumpta Montallà. L'acte es farà a dos quarts de quatre.

Un dels actes més tradicionals, el sopar de les dones, se celebrarà el divendres 11 de març al Centre Cultural. El preu del sopar és de 32 euros i les inscripcions es poden fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

Durant aquests dies són diversos els actes que s'estan desenvolupant. Demà tindrà lloc la segona part del videofòrum De la guerra civil a la democràcia: què va significar per a les dones. El Centre Cultural acollirà a les sis de la tarda la segona part de la pel·lícula La Mari. El debat tindrà lloc el dimecres 11 de març a Can Pelegrí.

Fins al dia 4 de març es poden lliurar les fotografies per participar al Concurs del Dia Internacional de les Dones organitzat pel Foto Club la Llagosta. El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà el 12 de març al Centre Cultural.

El dijous 17 de març, l'Ajuntament organitzarà una sortida al Museu d'Història de la immigració a Catalunya. Les inscripcions es poden realitzar a l'OAC.

El dia 22 de març es presentarà al Centre Cultural el llibre d'Anna Basanta, Halcón de los Andes. El 23 de març, Can Pelegrí acollirà un recital d'escrits de dones. Per al 31 de març i el 16 d'abril hi ha previst un videofòrum sobre dona i literatura, amb la pel·lícula La flor de mi secreto. La darrera activitat del programa del Dia de les Dones es farà del 30 d'abril al 20 de maig. Al Centre Cultural es podrà veure la segona edició de la mostra Què pinten les dones de la Llagosta?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
L'Ajuntament de la Llagosta aprova la creació de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania Por: No Registrado 07-12-10 03:46
No Registrado
0
L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes de setembre Por: No Registrado 29-09-10 00:14
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com