Foro- Ciudad.com

Els Hostalets de Pierola - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Els Hostalets de Pierola
26-08-11 21:35 #8619903
Por:PLS

Detenido un pirómano de Els hostalets
Os dejo la noticia de mossos d'esquadra:

-El detingut es feia passar per membre de Protecció Civil

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de d'Igualada han imputat Domènec B. T., de 38 anys i veí d'Hostalets de Pierola, com a presumpte autor dels delictes d'incendi forestal i furt.

La tarda del dilluns 22 d'agost, al voltant de les 17.30 hores, es va iniciar un incendi al camí de Can Pujades, al terme municipal de Piera (Anoia), que va afectar 190 metres quadrats de matolls.

Més tard, a les 19.00 hores, van aparèixer tres incendis més de forma gairebé simultània. Un d'aquests va afectar més de 1000 metres quadrats de matolls, canyes i massa forestal, a la zona del camí de Can Flequer. Un altre va cremar 850 metres quadrats als plans de Mas Marquet, i el darrer que va afectar 130 metres quadrats al camí de Mas Marquet. Tots ells dins el terme municipal de Piera.

Mentre els serveis d'emergència es trobaven realitzant les tasques d'extinció dels incendis, a les 21.00 hores aproximadament, es va produir la sostracció d'una emissora de comunicacions de l'interior d'un vehicle de ADF.

En el moment de la sostracció es va veure per la zona una persona que es desplaçava en un ciclomotor, d'incendi a incendi, i que manifestava que era membre de Protecció Civil, tot i que no portava cap element distintiu. Havia manifestat també que ell havia acompanyat a les dotacions de bombers als diversos focus dels incendis.

Els agents de la Policia Local de Piera van localitzar el presumpte autor de la sostracció al carrer Ricard Canals de Piera. Aquest, en veure els agents es va comportar de forma estranya, ocultant alguna cosa al seient del ciclomotor. Els agents van fer les comprovacions i van localitzar l'emissora sostreta amagada sota el seient.

En aquell moment es va iniciar una investigació per part de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada juntament amb el cos d'Agents Rurals.

Les exhaustives tasques d'investigació realitzades pels integrants dels dos cossos, van permetre determinar ràpidament que els focs havien estat intencionats i que tots s'havien iniciat als vorals dels camins.

Es van prendre declaracions a testimonis, així com a membres dels cossos que havien treballat en l'extinció dels quatre incendis. Es va poder saber que en tots els casos havia aparegut una persona que coincidia plenament amb la descripció del presumpte autor de la sostracció de l'emissora.

Tots els indicis que es van desprendre de la investigació apuntaven com a autor dels incendis la persona que havia estat localitzada per la Policia Local de Piera i que es trobava detinguda a les dependències de la comissaria dels mossos d'Igualada.

El treball realitzat pels Mossos d'Esquadra, de forma totalment coordinada amb els Agents Rurals, Policia Local de Piera i Vigilants Locals d'Hostalets de Pierola, van permetre imputar al detingut els delictes d'incendi i de furt.

Domènec B. T. va passar a disposició judicial dimecres passat i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Àrea de Comunicació de la Regió Policial Central
Manresa, 26 d'agost de 2011
Puntos:
27-08-11 07:29 #8621346 -> 8619903
Por:No Registrado
RE: Detenido un pirómano de Els hostalets
Enorabuena por esto porque podria haber causado una catastrofe. Gracias a todos los servicios d'emergencia por actuar con rapidez y contundencia ante estas emergencias.
Puntos:
15-09-11 18:38 #8742853 -> 8621346
Por:el nou vingut

RE: Detenido un pirómano de Els hostalets
A la foguera amb el bitxo.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
cafe para tod@s Por: botas12 12-01-12 08:14
Tio Pepe02
1
ja es va veient les coses que van tirar endavant aquest nou govern! Por: veientdesdebaix 10-10-11 16:40
pagesa
13
40 años de fascismo ya es bastante Por: el chivato 23-01-11 11:53
Tutrias
12
Barcelona le debe el eixampla a Madrid Por: No Registrado 04-12-10 13:55
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com