Foro- Ciudad.com

Els Hostalets de Pierola - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Els Hostalets de Pierola
19-04-11 13:01 #7569416
Por:No Registrado
Residencia dels Hostalets
Acobo de leer un voletin de Esquerra donde comunican al pueblo de Hostalets, que Urbanismo ya se ha pronunciado favorablemente al proyecto de la Residencia de Hostalets de Pierola.
Como dicen muy bien vomos a ver ahora que excusa encontraran para volver a liarla, a no se que la oposición ahora en campaña electoral presente sus proyectos de residencia mucho mejores que este. ( entonces me callo)
Quiero seguir felicitando a este ayuntamiento por la labor y el trabajo que han desempeñado en solo cuatro años de gobierno.
Espero que esto lo tengan encuenta la gente del pueblo y compare a la hora de ir a las urnas, si yo pudiera desdeluego lo tendria muy encuenta.
un saludo.
Ester Valls
Puntos:
19-04-11 13:22 #7569595 -> 7569416
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Simplemente que expliquen qué proyecto es...

porque si lo tumbaron no fue por la opisición, fue porque lo hicieron mal

Usted no puede edificar un bloque de pisos de 6 plantas en su casa y el ayuntamiento tampoco. Todos nos ajustamos a las mismas normas y se han de respetar, sea un particular sea el ayuntamiento
Puntos:
19-04-11 17:12 #7571349 -> 7569595
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Amiga ester tu pide el voto para los del ayuntamiento de hostalets
Que nosotros pediremos los de la falange de tu pueblo. a ver si te parece divertido opinar desde la distancia.
Puntos:
19-04-11 17:18 #7571397 -> 7571349
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Amiga ¿ ?

Yo si fueses de ER me jorobaria mucho que me compararan con la Falange.
Puntos:
19-04-11 17:29 #7571490 -> 7569595
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Todo el que hace algo corre el peligro de equivocarse, pero hay un refran que dice que es de sabios rectificar.
El que no pega ni golpe nunca se equivoca.
Puntos:
19-04-11 19:17 #7572368 -> 7571490
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Ester pero tu no feias campanya per ciu que era el teu cosinet,
Ahhh!! es que deus se com ell i ara t'arrambes als de erc aviam si tambe suques alguna cosa.pot ser tambe et donen 700000€ per casa teva i fer la residencia encara que despres no es pugui fer.
Puntos:
19-04-11 20:12 #7572976 -> 7572368
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
tambien hay otro refran.
quien tiene boca se equivoca i quien tiene un regidor de urbanismo un dia a la semana tambien.
Puntos:
19-04-11 21:07 #7573516 -> 7572976
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Pues no hablemos del Alcalde, que se equivoca y mucho!!! que la gente tiene memoria y también otras cosas.
En su boletín anuncia que este complejo asistencial llegará a generar lugares de trabajo que beneficiaran directamente la gente del pueblo
Os explico: El Sr. Alcalde en la presentación de la residencia respondió textualmente a una persona asistente, y que preguntó si la construcción y gestión de la residencia generaría lugares de trabajo para el pueblo:
"AIXO NO TOCA ( famosa frase de Jordi Pujol, lástima que la use gente que no merece ponerse en su boca este tipo de frases), las normas y legislaciones son las que son, y ahora no toca hablar de este tema porque se está presentando la residencia"
pero me sorprende, que ahora, a un mes de las elecciones mucipales, insinue en su boletin QUE AHORA TOCA! ¿que toca ahora? ¿ toca comprar votos, prometiendo trabajo?
Y acabo diciendo lo mismo que ERC, "a veure quines excuses posaran aquells que han faltat a la veritat i quines males arts faran servir"
Felicidades Sr. Alcalde, ha vuelto a meter la pata, y de que manera!! porque el que usa malas artes es usted, el que se inventa cosas para seguir tocando heridas de los que no tienen trabajo también es usted y también es usted el que hace campaña para las proximas elecciones municipales del 22 de mayo.
Y otra pregunta: ¿A que amigo/a quiere colocar para trabajar en la residencia? alguno habrá, digo yo!
Puntos:
02-05-11 20:11 #7667626 -> 7569416
Por:No Registrado
RE: Residencia dels Hostalets
Escrito publicado en La Veu de l' Anoia, donde explica la realidad (advierto que es largo de leer)

Aquesta setmana l'ajuntament dels Hostalets de Pierola ha tingut l'amabilitat de comunicar-nos a tots els veïns l'acceptació per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme (resolució 2011/044087) de la nova proposta de modificació de les normes subsidiàries per a la construcció de la Residència i els Habitatges dotacionals Públics, segons el projecte aprovat en el ple municipal del 25 de març de 2011 que correspon a la modificació, fusió i remodelació dels dos projectes anteriors.

Aprofita l'avinentesa per titllar-nos de mentiders per haver dit que anteriorment s'havien rebutjat els expedients presentats, per separat, per a la Residència i els Habitatges dotacionals. Com que es tracta de documents públics, és fàcil comprovar que en l'expedient de la Comissió d'Urbanisme 2010/042055/N del 21 desembre 2010, se suspèn l'aprovació definitiva del projecte per a la Residència (aprovat provisionalment en ple municipal el 30 juliol de 2010), mentre que en l'expedient 2010/043132/N del 2 març 2011 fa el mateix amb el projecte per a la construcció dels habitatges dotacionals (aprovat provisionalment en ple municipal del 26 novembre 2010).

En ambdós casos, tal com vam donar notícia puntual des d'aquestes mateixes pàgines, en el punt 1 de la resolució es notifica la decisió de “suspendre l’aprobació definitiva de la modificació puntual de les normes subsidiàries (…) fins que mitjançant un text refós que es presentarà per triplicat, (…), s’incorporin les prescripcions següents:” i detalla a continuació una sèrie de modificacions que s'han d'incloure per tal que siguin aprovats. Que l'ajuntament hagi fet aquestes modificacions i per això la Comissió Territorial d'Urbanisme hagi aprovat el nou projecte per a la Residència i els Habitatges Dotacionals, no modifica en res el rebuig i la sol.licitud de modificació dels dos expedients anteriors.

Tornant a l’actualitat, el dictamen de la Comissió Territorial diu que, des del punt de vista d'Urbanisme, el nou projecte compleix les normes i es pot dur a terme. Però no diu res de la seva falta d'adequació a les necessitats reals del poble, de l'excessiva distància del nucli urbà ni de la massificació i falta d'intimitat que proposa en les seves instal.lacions. D’altra banda, en un poble on el que sobren són terrenys, parlar d’un jardí “per gaudi dels residents” de 389 m2. distribuït en forma de "passadissos" de separació entre els edificis i entre aquests i el carrer és, simplement, un sarcasme.

Cal destacar aquí que en la memòria sobre la residència que es va enviar a la Comissió d'Urbanisme, es van incloure també les dades relatives a un pavelló poliesportiu cobert, en comptes de vincular-la als Habitatges Dotacionals Públics, amb els que suposadament forma un "complex de serveis" i que es va tramitar per separat.

Doncs bé, en el capítol econòmic financer, que sorprenentment no existeix en la còpia de la memòria que encara està penjada a la web (www.elshostaletsdepierola.cat/fitxer/1855/MEMORIA.pdf) els ingressos calculats per a la Residència, en concepte de quotes, son de 490.000 €/anuals. Si dividim aquesta quantitat per 60 places i per 12 mesos dona com a resultat 680,55 €/mes/resident. Les despeses corrents es situen en 414.000 € /anuals que, restats de la quantitat ingressada, deixa un benefici anual de 76.000 € (setanta-sis mil euros).

El mes de desembre de 2010, el senyor alcalde, en ser preguntat en un acte públic, va afirmar que els preus de la residència serien els "del mercat", és a dir, entre els 1.900 €/mes (mil nou-cents) per a les persones amb alta dependència i els 1.500 €/mes (mil cinc-cents) per a les persones amb baixa dependència, amb un descompte no especificat per als veïns del poble. La pregunta que ens fem es que si amb 680 €/mes per resident es calcula un superàvit anual de 76.000 € (setanta-sis mil euros) qui es beneficia de la diferència fins a les "tarifes de mercat"?

En el cas del pavelló poliesportiu (que, recordem, es va presentar en el mateix expedient de la residència) es preveuen unes pèrdues de 111.000 € /anuals (cent onze mil euros). Aquest aparent problema no sembla preocupar gaire a l'ajuntament ja que, en l'apartat de conclusions, diu textualment “Un cop amortitzat el deute general per la inversió inicial de la construcció d’equipaments, el dèficit (del pavelló poliesportiu) quedarà pràcticament compensat pels guanys provinents de l’explotació de la residència, i només suposarà una partida anual de 35.000 euros.”

Pretenen que els ingressos de la residència subvencionin 2/3 del dèficit del pavelló poliesportiu! I per si això no fos prou encara afegeixen que "Aquestes despeses anuals es poden reduir en funció de les quotes a aplicar als usuaris del pavelló i la residencia ". És a dir, que si cal es pot augmentar el preu de la Residència per compensar encara més el dèficit del poliesportiu.

En aquest plantejament hi ha una falta d’ètica i de consciència social que voreja l’obscenitat. Són les persones grans qui han de finançar les activitats lúdico-esportives dels més joves? O són aquests (a través de les institucions) els que han de contribuir a que les persones grans tinguin les atencions que necessiten i mereixen?

Pel que fa als Habitatges Dotacionals es tracta simplement de pisos de 45-55 m2 que depenen exclusivament d'Habitatge. No tindran barreres arquitectòniques i els suposats “serveis” que s’ofereixen són els d’un porter a mitja jornada i la neteja de les zones comunes. En el cas que poguessin utilitzar alguns dels serveis de la Residència òbviament haurien de pagant-los a part.

Encara que ho hem repetit fins la sacietat, no està de més tornar a dir que no tenen res a veure amb els anomenats “Pisos Tutelats”, subjectes a la supervisió i control del Sistema Català de Serveis Socials, i amb uns procediments i criteris d'accés regulats per l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

En el capítol econòmic financer, es diu que els ingressos esperats per un pis-tipus de 50 m2 són de 600€ mensuals (295'50€ en concepte de lloguer + 300€ de quota comunitària), mentre que la part proporcional de despeses pujaria a 250 €/pis (134'25 de despeses generals + 124'77 per al pagament del personal).

Si del total anual d’ingressos esperats es resten les despeses, queda un balanç positiu per a l'ajuntament de més de 72.000 euros anuals, quan aquest sempre ha afirmat que "si no es posen aquests preus no surten els números" i que "no hi ha cap afany de lucre, que es tracta de cobrir despeses"

Aquestes vivendes de baix cost, segons la llei que les regula, van dirigides a persones amb risc d’exclusió social, col•lectiu que pot incloure a persones grans però que no es limita a elles sinó que abasta un grup molt més nombrós. Voler disposar d’habitatges assequibles és absolutament legítim i lloable, però deixa de ser-ho en el precís moment en què es tergiversen les dades, es canvia el seu nom i s’intenta fer-los passar pel que no són. Ja que els Habitatges no estan sotmesos al control i supervisió dels Serveis Socials de la Generalitat, no es pot assegurar que es destinaran únicament i exclusivament a persones majors de 65 anys, ni garantir la qualitat ni la permanència de qualsevol possible prestació addicional que es doni.

Finalment, només ens resta dir que el nostre grup ha tingut com a norma, en totes les seves manifestacions, ser respectuós en les formes i evitar qualsevol atac personal. Ens hem limitat a posar en evidència i donar publicitat als FETS, basant-nos sempre en documents públics i accessibles per a tothom. En aquesta situació, acusar-nos de falsejar la informació i crear alarmisme social per interessos espuris és, simplement, una calúmnia: el fets no es discuteixen, es comproven. I les nostres afirmacions són comprovables per qualsevol que desitgi fer-ho.


Aqui lo tienes Ester Valls, por si no te ha llegado, a mi si que me ha llegado.
Puntos:
07-10-11 08:31 #8885514 -> 7667626
Por:el nou vingut

RE: Residencia dels Hostalets
i la residència d'avis?


Aaaauhhhhh que ve el LLOP
Firma
EL NOU VINGUT
(VISCA HOSTALETS )
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
el bufó dels plens mig callat Por: fart 13-05-15 14:39
Sergio-mf
40
Residència avis ( para mi ultimo capitulo ) Por: Ester Valls Flo 04-02-11 23:30
MIRA1990
2
Residència avis Por: No Registrado 03-02-11 00:42
No Registrado
16
Residencia Hostalets de Pierola, otro engaño. Por: No Registrado 19-07-10 20:35
No Registrado
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com