Foro- Ciudad.com

Els Hostalets de Pierola - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Els Hostalets de Pierola
27-09-10 11:22 #6194036
Por:No Registrado
Homicidi per imprudencia?
Aquest es un altra títol amb el que malauradament podríem encapçalar l’article del butlletí setmanal de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, tot fen referència al desgraciat accident que va posar fi a la vida d’un nen a la nostra urbanització Can Fosalba per un incendi a la seva vivenda.

Des d’aquestes línies, en primer lloc, vull fer palesa la condolença amb la família, i fer-los costat en aquests moments tan tristos, però ja entrant en un altra terreny, pensem que no seria bo deixar passar l’assumpte de les responsabilitats.

Al de ja per si desgraciat accident, sembla – per les noticies que m’han arribat – que els bombers van tenir series dificultats en poder utilitzar un dels punts de presa d’aigua existents a l’urbanització. El problema sembla que va venir perquè de l’esmentat punt d’aigua que es va instal•lar al seu dia per l’Ajuntament, NO va sortir aigua, i això senyors, es una greu responsabilitat.

L’Ajuntament te l’obligació de preocupar-se de la revisió de les instal•lacions municipals i seva es la responsabilitat que aquestes instal•lacions es trobin en perfecte estat d’ús. Mes encara en tractar-se d’una instal•lació prevista per combatre incendis.

Quant es va fer l’última revisió d’aquestes instal•lacions?, segur que el nostre senyor Alcalde no ho sap. Ho sap el senyor Regidor de Governació?, dons segur que tampoc. El primer es troba mes preocupat per poder anar escalant llocs a l’estament polític i poder figurar a les llistes al Parlament de Catalunya per E.R.C., i el segon, només es dedica en tot el temps que hi va a l’Ajuntament a fer mots encreuats, preparar les seves pròpies llistes per les eleccions municipals de maig del 2011 i a donar pel sac a la gent del nostre poble i a les urbanitzacions on no es preocupa de res.

Ara si, ara, quant aquesta denuncia surti a la llum, ja veureu com aviat es prepararà un pla d’acció, un protocol, un pla especial, etc.etc., i es nomenarà un, dos, tres, quatre, o els que siguin necessaris responsables, anar augmentant la plantilla de treballadors i anar sortint a la foto, però la trista realitat es la pregunta que una vegada mes ens fem com a ciutadans: s’hagués pogut evitar aquesta absurda i innecessària mort d’haver comptat amb un punt de pressa d’aigua en funcionament?

Cadascú que pensi el que vulgui i cadascú que prengui la seva responsabilitat, ser polític encara que sigui a nivell municipal que es quelcom mes que figurar en la foto de les inauguracions i de les festes i cobrar un bon sou a final de mes.

Això ens portaria a pensar que de confirmar-se aquests extrems, el resultat seria que “algú” en seria responsable d’un homicidi per imprudència. Si aquest “algú” tingués consciència, hauria de marxar cap a casa immediatament a mes de fer front a la seva responsabilitat.

Sembla que convindria una mica d’higiene política als Hostalets de Pierola.
Puntos:
27-09-10 11:45 #6194165 -> 6194036
Por:No Registrado
RE: Homicidi per imprudencia?
A la tele van fer referencia a la mala senyalitzacio que te la urbanitzacio i per aixo els bombers van fer tard a l'hora d'arribari. qui te la culpa d'aquesta mala senyalitzacio? L'AJUNTAMENT!!!!!!
Puntos:
27-09-10 23:44 #6199432 -> 6194036
Por:No Registrado
RE: Homicidi per imprudencia?
Les denuncies es tramiten al jutjat.
Aqui es donen opinions.
Puntos:
28-09-10 10:26 #6200627 -> 6199432
Por:No Registrado
RE: Homicidi per imprudencia?
BUENO, LAS DENUNCIAS PUEDEN TRAMITARSE EN EL JUZGADO Y TAMBIEN EN LOS MEDIOS PUBLICOS.

Yo no quiero entrar en polemicas y no juzgo ni critico a nadie, pues seguramente me faltan elementos de juicio. Por tanto de lo unico que puedo hablar es de lo que se o he visto, y:

Resulta que el domingo este ultimo pasado, en Can Fosalba, hubo una reunion (no se bien quien la convocó) para buscar vias de ayuda a la familia afectada.

NO asistió nadie del Ayuntamiento, ni siquiera el Concejal de urbanizaciones, lo cual me parece fatal, mas aun cuando alli se comentó que se habia invitado a asistir al señor Alcalde. Culpable: el Ayuntamiento.

¿Existe un plan de seguridad de las uirbanizaciones?, ¿donde estan los protocolos?, creo que hace ya algun tiempo se aprobó una partida para un plan de seguridad y ahora resulta que las urbanizaciones estan mal señalizadas y que no hay - al menos - suficiente claridad ni conocimiento por parte de los ciudadanos de la existencia de ese plan, ni indicaciones, ni nada. Si esto es asi, culpable: el Ayuntamiento.

Hay diversas bocas de incendio distribuidas por la urbanización, parece que no funcionan o no funcionan bien, pero lo mas grave - si es que es cierto - es que antes del hidrante parece ser que existe una arqueta con una llave de paso ...?, y que se tuvo que ir a buscar al trabajador magrebi (que no tiene culpa) que tiene Can Fosalba para poder obtener agua del hidrante, resultado: 47 minutos para poder actuar los bomberos. Si esto es asi, por un deficiente mantenimiento de los hidrantes, culpable: el Ayuntamiento.

Parece que a la familia tristemente afectada no se le ha ofrecido ningun tipo de ayuda o colaboracion municipal. Si esto es asi, culpable: el Ayuntamiento.

Tambien se comentó que parece ser (me parece increible y muy fuerte) que el Alcalde comentó que habiendose incendiado la casa y tener que derruirla con el plan especial rustico de Can Fosalba, la casa ya no podria volver a construirse. Si esto es asi, culpable: el Ayuntamiento.

Y asi podriamos seguir.

Cuando sucede una desgracia como esta, "todo" el mundo debe volcarse y me parece muy gratificante la iniciativa, haya partido de donde sea, para buscar vias de ayuda a esta familia. En la reunion se comentó la posibilidad de abrir una cuenta en un Banco a favor de esta familia, y por tanto agradecere - y seguro que mas gente - que se publique los datos para poder hacer aunque sea una modesta contribucion, pero no puedo dejar de decir lo que pienso y es que el Ayuntamiento debiera hacer un esfuerzo que dada la situacion de nuestro Ayuntamiento no le costaria mucho y si cabe, recortar algun gasto de los que habitualmente pueden evitarse y ayudar a esta familia.

Además, pienso que ante este lamentable accidente, todo el Ayuntamiento deberia ponerse a disposicion de los afectados y ponerse a trabajar para solucionar las posibles trabas que pueda encontrar esta familia para poder rehacer su vida, ya de por si triste.
Puntos:
28-09-10 15:45 #6202692 -> 6200627
Por:No Registrado
RE: Homicidi per imprudencia?
ES CAURE MOLT BAIX UTILITZAR LA DESGRACIA D'UNA FAMILIA PER CREAR UN DEBAT COM AQUEST ES TINGUI RAO O NO.
Puntos:
29-09-10 08:20 #6207888 -> 6202692
Por:No Registrado
RE: Homicidi per imprudencia?
Aquí no es fa servir res del que tu dius, nomès es diuen les veritats i si tot aixó a pasat de veritat els que cauen baix son aquets politics que ens representen.
Puntos:
01-10-10 10:52 #6223364 -> 6207888
Por:No Registrado
RE: Homicidi per imprudencia?
Me parece todo, como muy alucinante.

Yo no se si es verdad, posiblemente haya algo de verdad y algo de fantasia, pero tratandose de ciudadanos, o de vidas humanas, cualquier cosa de lo escrito por poco que sea verdad, es para que el/los responasables reflexionen, eso si, si tienen una minima dignidad, que lo ignoro, porque los politicos en este Pais, no dimiten nunca.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
No aprendemos????? Por: No Registrado 24-08-15 07:47
No Registrado
0
cursa btt serra alta Por: burroides 01-12-12 05:46
No Registrado
5
Personajes peligrosos en Hostalets. Por: pelu2 16-05-12 17:31
unmesdelpoble
7
L'Alcalde a la TV3 Por: No Registrado 23-08-10 19:36
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com