Foro- Ciudad.com

Els Hostalets de Pierola - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Els Hostalets de Pierola
17-08-10 01:03 #5922677
Por:smilesnail

Joves a Hostalets? impossible.
Primer de tot, m'agradaria saludar-vos a tots, acabo de fer-me una conta.
No tenia ni idea de que Hostalets tingués un fòrum, i m'ha sorprès força les opinions que tenen molts dels habitants, i que expresen... si bé, sota la protecció d'una pantalla.
Però això no és dolent, tothom és lliure de fer el que vulgui i fa sentir bé saber que hi ha gent que pensa com tu (o no).

Bé doncs, sóc resident d'aquest poble desde que tinc memòria.
Ho sento si m'allunyo dels temes més habituals (política sobretot), però m'agradaria saber què penseu tots vosaltres dels joves d'Hostalets.
Jo us donaré el meu punt de vista i espero que vosaltres contesteu, sense faltar al respecte, com intentaré fer jo, està clar.



Sincerament, els joves-adolescents (13-19, per dir alguna cosa), estem vistos com uns "porretas" que mai foten res de bo i sempre estàn fent mal a tot arreu i fumant.
L'ajuntament, mínimament es cuida de que els adults i sobretot, la gent gran, tinguin el seu espai i les seves festes particulars.
I els joves?

Sí, es cert, cada mil anys tenim una discomòbil. Però només si hi aneu, sabreu com és tot de trist. És entrar al casal i veure a la poca gent que hi assisteix (els 4 joves del poble i els 2 de Piera que poden venir en cotxe o quedar-se a dormir aquí), asseguts als palcos amb un cubata, i tota la pista, buida.
Si treguessin les cadires, tothom hauria d'estar dret per collons, i potser algú ballaria i tot...

Quina sol·lució hi aporto? Jo trobo que, per exemple, si en comptes de fer una discomòbil cutrilla on punxa gent del poble (que estic segura que surt molt bé econòmicament, perquè no deu costar massa), es gastéssin una mica, només una mica de diners en nosaltres,contractant un grup minimament bo, on la gent dels pobles dels voltants (Piera, Masquefa, inclús Martorell) vingués a Hostalets a veure'l, s'ho passés bé i digués: Oh, que bé ha estat, si fan alguna altre cosa aquí, tornaré., aquest poble ja agafaria una mica més de fama; les festes serien potser més poques, però el doble de conegudes. (Almenys a alguna gent ja li sonaria el nom "d'Hostalets de Pierola")

Clar que, a part, hi ha l'inconvenient de que estem totalment aïllats i no es podria tornar a casa (la gent que vingués de fora, que si el grup fos bo, VINDRIEN) amb el primer tren com s'acostuma a fer, perquè als caps de setmana el primer bus passa a les nou del matí, no a les sis...

A altres pobles s'han arribat a fer reunions on exclusivament hi anaven els joves a donar la seva opinió sobre el què s'hauria de fer a les festes i què els hi agradaria. Però clar, com que aquí som tots tontos... no val la pena escoltar-nos.
És que la gent pensa que tot va bé perquè ningú diu res, però tots ho pensem, i això és el què fa ràbia. Jo, està claríssim que no m'he callat res i sempre li comento a tothom (ja siguin grans o gent de la meva edat), aconseguint així, que tothom cregui que jo tinc la raó.

Finalment m'agradaria dir una cosa que fa temps que em ronda pel cap; En aquest poble, els joves som els "porretas", borratxos i gamberros, oi?
em sap greu dir-ho, però sempre pensaré que si se'ns veu així, i ho som, no és per res més que per pur, total i absolut aburriment.
Gràcies per llegir-me.
Puntos:
17-08-10 15:24 #5924732 -> 5922677
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Es un mensaje a los que gobiernan este pueblo para que tomen medidas y no solo escuchen a los que tienen dinero y se puedan lucrar de él, claro.

Aún que si todo sigue haciéndose así de mal...
Puntos:
17-08-10 19:43 #5928874 -> 5924732
Por:smilesnail

RE: Joves a Hostalets? impossible.
Pfff, la veritat és que pretenia dir-ho a algun lloc on la gent de veritat tingués criteri, perquè, suposant que ja sou adults...
Sabeu res dels joves? què en penseu?
això és el que de veritat trobo interessant (ja que sé, que pel tema de festes, no fa falta que lluiti gaire que no servirà per res).
Puntos:
20-08-10 13:05 #5944131 -> 5928874
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Hola,

la veritat és que la meva experiència amb els joves per alguna activitat en que vàrem coincidir no és massa bona,

abans els joves muntaven les seves festes i les seves activitats, moltes vegades obertes a tothom, recordo aquelles setmanes de la joventut multitudinàries,

ara no es fan perquè tothom vol gaudir però no treballar

potser podrieu fer-vos aquella reflexió: no preguntis què pot fer Hostalets per vosaltres, pregunteu-vos què podeu fer vosaltres per Hostalets

Fins no fa gaire hi havia un local pels joves però crec que ja no hi és...i abans l'Albert abans de que se li pugessin els fums i el nomenessin cap de tot...s'havia tirat endavant un Punt d'Informació Juvenil
Puntos:
20-08-10 19:45 #5946397 -> 5944131
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Si es pogues fer alguna cosa per Hostalets i el seu jovent, o les festes, jo seria la primera que col·laboraria...
Pero crec que en aquest cas, se'ns hauria de proposar a nosaltres, directament, si volem col·laborar en alguna cosa; en muntar les festes, cualsevol tonteria.
Com ja he dit, en altres pobles es fan reunions perque els joves puguin opinar.
Molt em temo, que si ens presentessim uns quants a l'ajuntament dient que volem ajudar, es pensarien que es conya.

Tambe val a dir que, com a tot arreu; hi ha els que fem coses i els que no; pero aixo es pot aplicar tambe en els adults, no nomes en nosaltres.
Puntos:
21-08-10 09:44 #5948073 -> 5946397
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Primer de tot, el que s'ha de fer es canviar el govern. El Calpe i el Tries fan servir el control de tot com a base pel seu poder, no deixan participar a ningú que no els i faci gracia i els i donin seguretat política.

Després tot serà més facil i si entra gent jove i amb ganes de treballar, els joves tindran una altre vegada oportunitats de gaudir de les seves festes.

Está clar que en aquest poble E.R.C. no a estat un bon camvi.
Puntos:
29-08-10 20:13 #5994074 -> 5948073
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
hasta ayer hubiera estado deacuerdo contigo.
pero despues de la falsa reunion se vecinos del baix de sant antoni
del sabado pasado y digo falsa por que no fue tal reunion de vecinos sino una reunion del jet y sus amiguitos con la tuna incluida. por cierto esto quien lo paga?, ya que algunos vecinos no fuimos invitados y la mayoria de los que alli estaban no eran de la calle.
Bueno a lo que iva despues de tal acontecimiento cuando se fue toda la gente un grupo de jovenes pusieron la musica del coche a todo trapo estabam bebiendo, bailando y gritando en la calle a las tres de la mañana todavia no podiamos dormir con la musica, llamamos a la policia que no nos hizo caso hasta que se amenazo con llamar alos mossos y cuando vinieron parecia que les estuvieran pidiendo disculpas ¿ que eran amiguitos?. Y con mucha prepotencia dijeron que iva ha estar hasta las 5 de la mañana.La musica paro pero la juerga siguió.Esta es la juventud que no respeta el descanso de la gen te ,ni que esten niños durmiendo,no se quienes eran esos individuos pero no tenian verguenza.
Por cierto una de las señoritas cuando vino la policia hizo un comentario CUANDO MANDEMOS LOS SOCIALISTAS SE VAN HA ENTERAR
Puntos:
29-08-10 23:09 #5994879 -> 5994074
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
ESTOI DE ACUERDO CONTIGO. YA ESTA BIEN DE EMPALMADAS I JUERGAS QUE NO DEJAN DORMIR A NADIE. AHORA HA ESPERAR A LA EMPALMADA DEL POLI EL PROXIMO SABADO. NADA COMO VIVIR EN UN PUEBLO TRANQUILO.
Puntos:
30-08-10 10:42 #5996345 -> 5994074
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Primero hay que sacar a este tipo que está al frente de la policía y que tanto defienden el Alcalde y regidor. Después con alguien al frente de este cuerpo policial que actué de una forma profesional las cosas cambian.

La policía está para algo y si tienen miedo no trabajan a gusto.

Según tengo entendido solo quieren trabajar y hacerlo de una forma agradable, sin presiones de ningún tipo y con alguien a la cabeza que actúe profesionalmente.

Ya es triste que este gobierno no los deje trabajar de una forma correcta.

Tomar nota políticos que solo miráis por lo que es correcto para vosotros y a los ciudadanos que les den.
Puntos:
31-08-10 16:16 #6005012 -> 5994074
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
ara resultara que mai ningu a sigut jove en aquets poble...
a mi en sembla molt be que us molesti la musica, com a tots. pero no es fan un dia de cada dia, sino un dissabte quan la majoria el dia seguent no treballa.
tambe en ves de quexarse tan es poden buscar solucions... com per exemple paral amb el ajuntament els veins afectats i dir que les festes es fasin a la plaça del cementiri; pero clar els joves si podem anar fins alla vaig pero fes anar una persona gran fins alla per escoltar una avanera o una sardana... llavorç ja esta be al mitg del poble....
no i a dret!!
Puntos:
31-08-10 16:32 #6005156 -> 5994074
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
e estat llegin i tambe el que es podria fer es 1 festa a cada plaça perque sempre s'ho emporta la gent de davant la placeta i els del poli.
que us semblaria?
Puntos:
31-08-10 16:37 #6005188 -> 5994074
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
per aqui tots molt valents... neu a l'ajuntament i parleu, no us amageu... que us fa por? o sou cobarts?
Puntos:
31-08-10 16:27 #6005110 -> 5944131
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
no tots els joves som igual...
perque i agin uns quants que no fasin ni brot no significa que tots els joves no volguem ajudar. es com els adults nian que ajudent i d'altres que no ajuden.... pero com son adults no pasa re...
sisisi la setmana de la joventut que bonic sona.... primer de tot i han 2 entitat al poble que la podrien fer... pierola jove o be l'arc ; pero en quin presupost?¿
Puntos:
30-09-10 16:28 #6217930 -> 5922677
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Es decir, que ser joven,vago, borracho y porrero es sindrome de aburrimiento en este pueblo?? Porque no buscan un trabajo o algo de probecho que no sea molestar a los vecinos?? Porque no molestan a sus padres?? Porque tienen muy bien aprendida la lección de: TU NO SABES CON QUIEN ESTAS HABLANDO.. Ni que fueran DIOS!!!!!!!!!!! Si lo único que son es: maleducados, prepotentes, incultos e ignorantes.
Lástima de tiempo perdido en colegios e institutos. Si su mayor preocupación en dichos centros era haber quién hacía el canuto más grande.

Si la juventud de este pueblo nos tiene que pagar la juvilación a los que llevamos toda la vida trabajando... espero sinceramente que nos toque la primitiva, pues con semejante pandilla, tanto los de 13-18 y los que suben... que han tenido a estos como maestros, vamos apañados.
Y a esos padres, que se preocupen más de sus hijos, a ver porque los tienen que hechar de la biblioteca, de las plazas, de lo que organizan en el polideportivo (que les encanta quemar banderas, aunque sean del própio pueblo) y que la mayoría son niños de papá que no saben lo que cuesta ganarse la vida. Nada mas hay que ver que todos tienen 18 años y conducen unos coches de alta gama comprados por sus papaitos y que en su puñetera vida sabrán apreciar lo que vale ganarse un sueldo. Pues ya estan los papis...

Esos papis que parece que habrán los corrales cuando los dejan sueltos por el pueblo como si fueran ganado, para que a ellos no los molesten pero si al resto de los vecinos que por el contrario a estos niños... si trabajamos, si respetamos, no molestamos a nadie, somos educados y queremos vivir tranquilos y en paz. Sabemos lo que cuesta ganarse un sueldo, pues nuestros padres nos enseñaron a trabajar, a ganarnos la vida sin molestar a nadie y sin dejar q nos molesten.

PADRES PREOCUPAROS DE LAS JOYAS QUE TENEIS EN CASA ANTES DE SOLTARLAS A LA CALLE!!!!!!! A ALGUNOS VECINOS VUESTRAS JOYITAS LES HAN AMENADAZO E INSULTADO....

Todos sabemos que estos niños maleducados y sin oficio ninguno ni beneficio llegarán a la mayoria de edad y entonces si que no estareis vosotros QUERIDOS PADRES, pues serán de los que os acabarán pegando a vosotros mismos.


Unos vecinos. Muy Feliz
Puntos:
30-09-10 22:00 #6220631 -> 6217930
Por:smilesnail

RE: Joves a Hostalets? impossible.
M'agradaria ennumerar i destacar algunes frases d'aquest últim comentari.

Si lo único que son es: maleducados, prepotentes, incultos e ignorantes

Ah sí? doncs sembla que aquí els maleducats son els vecinos. Perquè, almenys jo vaig treure el tema amb tot el respecte i la bona fe del món, i no feia falta generalitzar d'aquesta manera tant bèstia en que tots els joves som igual d'inútils, com fa tothom; escollir el més fàcil, generalitzar.



Porque no buscan un trabajo o algo de probecho que no sea molestar a los vecinos??

El "paro" juvenil d'Espanya és el més alt d'Europa. Un 50% de joves, no troba feina encara que la busqui. Jo en buscaria encantada, però tinc 15 anys, i fins l'any que ve, no puc posar a buscar-me res de res. A més, si hem de treballar per pagar-vos la jubilació a vosaltres (m'ha semblat molt egocèntric i egoïsta, ho sento), més que per sobreviure, ja veus tu quin futur tant bonic ens espera...



Esos papis que parece que "habrán" los corrales cuando los dejan sueltos por el pueblo como si fueran ganado, para que a ellos no los molesten pero si al resto de los vecinos

Aquí no vull oposar res més de que s'ha tornat a generalitzar. Jo estic ben orgullosa de l'educació que he rebut... Però no tothom té la sort que he tingut jo. Pobres dels pares, que no ens deixéssin ser lliures i sortir amb els amics, i ens tanquéssin a casa com si fóssim realment gallines en un corral. Estarien malalts.
En quin sentit molestem? fent soroll? Això sí que m'agradaria saber-ho, sense mals rollos ni res.


També m'agradaria comentar que quan dieu que els de 13-18 estem pujant molt malament, esteu segurs completament de què només és culpa dels pares? No ho és, també, de l'ensenyament? de moltes altres coses? Vosaltres mateixos ho heu diu, us heu passat la vida treballant. I si els nostres pares, resulta que també la passéssin treballant? Qui seria el responsable de la nostra educació? de fer-nos créixer com a persones educades i responsables i amb criteri propi? Els pares, no podrien.
Llavors? tot és culpa seva només? Jo crec que no...




I sí, com he dit abans, tinc 15 anys.
I crec que no he faltat al respecte en cap moment i que potser no seré la millor persona del món, però com a mínim, sé que sóc conseqüent amb els meus actes.
I si voleu saber qui sóc, anem a fer un cafè o el que faci falta i parlem sobre el tema, no tinc cap tipus de problema per identificar-me.
Gemma Raventós, i ben orgullosa estic de ser jove i crear-me el criteri que m'estic creant, amb l'ajuda de la gent que m'envolta, els meus pares, les experiències que visc, i els amics que, a vegades, fumen porros.

Salut. Enseñando la lengua
Puntos:
01-10-10 23:00 #6228048 -> 6220631
Por:No Registrado
RE: Joves a Hostalets? impossible.
Aquí aquest foro nomès us identifiqueu els que no perdeu la feina ni sereu perseguits fins quedar aburrits. Els altres no tenim aquesta sort.

GRACIES SR. CALPE!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Debe Serra Alta pertenecer al municipio de Hostalets? Por: No Registrado 13-10-15 22:55
hbf
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com