Foro- Ciudad.com

Cervelló - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Cervelló
14-10-11 20:12 #8928012
Por:No Registrado
1er. concert benefic contra l´abandÓ d´animals
El proper dissabte 22 d'octubre de 2011 a les 22.00hrs se celebrarà a la localitat de Cervelló (Ateneu)


Cervelló a 14-Oct-2011.-El proper dissabte 22 d'octubre de 2011 se celebrarà a la localitat de Cervelló (Baix Llobregat) el primer concert benèfic contra els animals de companyia abandonats. Es tracta del primer esdeveniment musical que es realitza en el seu gènere, amb la finalitat de recaptar fons i alertar de la problemàtica dels més de 3.000 animals domèstics que cada per any s'abandonen en la via pública a l'àrea metropolitana i diversos centenars en un municipi com Cervelló d'uns 9.000 habitants.

El primer concert benèfic comptarà amb l’actuació musical de diversos cantautors de la comarca i simpatitzants en la defensa dels animals. L'empresa alemanya Bayer HealthCare a través de la seva divisió veterinària ha patrocinat aquest esdeveniment en el marc de la seva actuació de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) dirigida a la població animal de companyia en col•laboració amb la Regidoria de Benestar social, Sanitat i Salut Pública i Gent Gran de l’Ajuntament de Cervelló, entre uns altres.

A la comarca del Baix Llobregat, considerada la primera comarca industrial d'Espanya i la desena d'Europa, es calcula que els més de 30 municipis com Cervelló han d'afrontar la problemàtica social, econòmica i de salut pública que suposa l'abandó de les mascotes. En el que va d'any, tant Cervelló com l'àrea metropolitana de Barcelona, han experimentat un creixement respecte al 2010, quan ja es va superar el 43% d’abandonaments respecte l'any anterior.

Per a la regidora i presidenta de l'Àrea de Serveis a les Persones de Cervelló, Carmen Garcia: “Volem institucionalitzar juntament amb l'empresa Bayer de St. Joan Despí aquest concert benèfic amb la finalitat de conscienciar als propietaris i amants de mascotes abandonades dels enormes recursos econòmics que tots els municipis catalans dediquem per donar cobertura i assistència als animals. Solament a Cervelló hem vist incrementar en el que va d'any i en compliment de la Llei de Protecció d'Animals fins al 10% els nostres pressupostos , havent-se incrementat en el que va d'any un 15% el número d'abandons respecte a la població animal censada”.

El matí del concert a Cervelló es col•locaran alguns punts informatius de diverses associacions d'animals que animaran a l'apadrinament dels animals abandonats, a donar a conèixer la problemàtica de salubritat que provoca aquesta població creixent transmissora de possibles malalties als infanta, així com els derivats de controlar les plagues detectades. Els diners recaptats en el “Primer concert benèfic del Baix Llobregat a Cervelló contra l'abandó d'animals de companyia” es dedicarà íntegrament a diverses entitats locals que dirigeixen els seus esforços, entre d’altres, a alimentar, desparasitar i vacunar els animals.

Més informació:

Lloc: Ateneu de Cervelló
Carrer Sta. Anna s/n
Hora: 22 hores
08758 Cervelló (Baix Llobregat)
Area Serveis Personals -Ajuntament Cervelló
Tel.- 93 660 00 70
Associació Asgat: 665 10 94 84
Bayer Healthcare (div. Sanidad Animal): 93- 495 68 01
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Comida benefica en el refugio de animales.(F.Altarriba).Domigo 12 junio. En Cervello, Barcelona Por: No Registrado 28-05-05 04:08
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com