Foro- Ciudad.com

Cantonigròs - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Cantonigròs (L'Esquirol)
31-08-05 17:41 #100775
Por:No Registrado
temes
Pasmado
Proposaré uns quants temes perque la gent s'animi:

- Festa Major (que no falti)
- L'Art (Rupit)
- Les Comes
- L'alternativa a Bracons per Cabrera (mal rotllo...)
- Excursions per la comarca
- Freedom for Cantonigròs
- ...ligoteos... je je je Avergonzado
- en fi, el que us vingui de gust explicar.
Puntos:
01-09-05 12:41 #101143 -> 100775
Por:No Registrado
RE:temes
Holaaaa!

Com veieu un altre dia aburrit a la feina. Jo també estic d'acord en què hauríem de parlar de tots aquests temes, perquè tots tenen el seu què!

Jo començaré amb el tema de la Festa Major (no perquè sigui més important que els altres, sinó perquè és quan més disfruto de Cantoni). Realment, la Festa Major de Cantoni, tot i que falten coses, està força bé i les orquestres s'enrollen acabant tard, no com d'altres pobles, com Tavertet! a les 3 acaben puntualíssims! I tb està molt bé lo de la barra lliure de birra, però crec que s'hauria de fer bastant abans que s'acabi la Montecarlo! perquè aleshores no podem amb tanta birra!

El que realment m'agradaria comentar de la Festa Major és que hi trobo a faltar activitats que s'havien fet fa bastants anys. Com per exemple el "Quo Vadis", era molt divertit intentar ficar uns calçotets a un porc! També les espècies de gincames amb els cotxes engalanats, etc. Tot això hi donava molta vidilla! i et feies un fart de riure... També estava molt bé la casa de la por, que només s'ha fet 2 vegades.

Jo entenc que és un curro i que treu el seu temps, però crec que si tots col·laboressim (no només els de la Comissió de Festes) podriem intentar reemprendre aquestes divertides activitats.

Bé, de moment deixo dit això.
Fins una altra!!!
Puntos:
02-09-05 00:28 #101479 -> 101143
Por:No Registrado
RE:RE:temes
Molt bones!

Hi ha una cosa que m'ha impactat: va haver-hi barra lliure abans d'acabar la montecarlo? Jo no sé com m'ho faig, però sempre em perdo aquest tipus de coses...i, ara que hi penso, on coi estava jo durant la barra lliure? Jo només recordo que havent acabat la montecarlo, no sé qui (l'Aina o la Cris) em va donar una barra de pa tallada que em va cundir molt i que vaig repartir com a bon resident de cantoni.

Bé, és hora de mumir! Nanit!

Sky
Puntos:
02-09-05 10:05 #101530 -> 101479
Por:No Registrado
RE:RE:RE:temes
Hola Skypaller!!!

Jo et recordaré aquest moment de la Montecarlo amb una foto si vols (jejeje) però ara estic al curro i la foto la tinc a casa. L'enviaré després. Jo tampoc vaig sentir que la Montecarlo digues res de la barra lliure xq estava amb una turca una mica impressionant però un individu (que no cal esmentar) em va arrossegar cap a la barra a demanar la birra. i després va se quan et vaig veure amb una pedazo de barra de pa enorme que te la vas anar menjant tu solet, si mal no recordo. igual vas repartir 2 o 3 trossos però la resta te la vas fotre tu solet!!!

Fins després!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Nada te pedí. Por: Beatriz Díaz 20-02-06 14:24
Beatriz Díaz
0
Nou fòrum de Cantoni Por: No Registrado 07-09-05 17:44
No Registrado
0
forum cantonigros Por: No Registrado 02-09-05 10:09
No Registrado
2
Estreno!! Por: No Registrado 31-08-05 16:41
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com