Foro- Ciudad.com

Cabrera d'Anoia - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Cabrera d'Anoia
15-07-11 10:05 #8371236
Por:SALUSMH

Actuacions abusives i mala gestiÓ de l'alcalde de cabrera d'anoia.
ACTUACIONS ABUSIVES I MALA GESTIÓ DE L'ALCALDE DE CABRERA D'ANOIA.
No vaig a valorar les desqualificacions familiars o personals a la meva persona o família, no és el meu estil. Només faig una foto dels fets del meu poble.

Després de les eleccions del proppassat 22 de maig hem de dir-vos que de nou en nou, hem topat amb la mateixa pedra: va guanyar les Eleccions Municipals el PSC, però es van unir CiU i ERC en una pinça, per fer Alcalde a un Senyor d'ERC, que ja ho va ser fins el 22 de maig passat, a més que és per tots conegut. A més a més l'equip de govern torna a ser el mateix que quan ho va ser Alcalde Sebastià Aloy Català, que fou destituit per una moció de censura presentada i ganyada pel PSC.

Estem preocupats per la seva política incroncreta i errant sense brúixola, quin és el seu projecte, no sabem quina política va a portar a terme aquest "nou govern", i és que no hem pogut desvetllar quin és el seu programa, i no sabem quines són les seves prioritats, ni tampoc les realitzacions. Seguirem a l'espera de veure millores, a la gestió i els projectes que tenen pensat per Cabrera, que tot no no sigui inaugurar el que ja es va inaugurar per deixar-ho tancat, com és per exemple el Local Social o la Guarderia de Can Ros.

No veiem molt futur de gestió, i més quan s'inicien -al nostre parer- actuacions ilegal, injustes i amb abus de poder, per part de qui governa. A més afectant la vida de persones treballadores, como per exemple la retirada de la Concessió del Local Social a Laura Medina Valent. Per que segons afirma l'Alcalde Sr. Jaume Gorrea d'ERC, "no s'han cobert les expectatives" o polítiques o personals -es desprèn de l'escrit literal i signat pel Sr. Alcalde-. totes elles són paraules extretes de la resolució ferma d'Alcaldia fonamentant-se en unes denúncies inexistents i deixant tres famílies de Cabrera al carrer sense perspectiva de futur i tot això a complir-ho en un mes.
No donem a l'abast per entendre aquesta falta de criteri i d'humanitat, quan aquesta concessió a estat otorgada per l'actual Alcalde fa més d'un any

Nosaltres com a força política de govern, el PSC de Cabrera, som gent seria, d'ordre i de justícia, amb projecte, capacitat i un equip renovat al 100%.

Per tant, entra dintre de la normalitat que el PSC , com oposició, es posi del cantó del més feble i del que està patint la injustícia, i més, quan es te raó, per això aquesta i totes les vegades, estarem de part de la concessionària del Local Social del Castell, i de totes les Laura Medina Valent que hi hagi a Cabrera i al mon.

Ser Alcalde d'un poble com Cabrera és una cosa molt seria i res te a veure amb un joc de nens.

Per acabr indicar que un Alcalde, no és mai víctima més que seu poble y quan és fan les coses molt mal fetes i amb coneixement del que s'està fent malament.

Salustià Monteagudo Hidalgo.
Portaveu Grup Municipal Socialista de Progrés a Cabrera d'Anoia .

Gràcies.


Puntos:
15-07-11 14:06 #8372577 -> 8371236
Por:eclise

RE: Actuacions abusives i mala gestiÓ de l
( SALUSTIA ESCRIBE )Després de les eleccions del proppassat 22 de maig hem de dir-vos que de nou en nou, hem topat amb la mateixa pedra: va guanyar les Eleccions Municipals el PSC, però es van unir CiU i ERC en una pinça, per fer Alcalde a un Senyor d'ERC, que ja ho va ser fins el 22 de maig passat, a més que és per tots conegut. A més a més l'equip de govern torna a ser el mateix que quan ho va ser Alcalde Sebastià Aloy Català, que fou destituit per una moció de censura presentada i ganyada pel PSC.
(ECLISE) A HORA LO LLAMAS SEÑOR JAUME CUANDO EL AÑO PASADO ERAIS MUY AMIGOS SEGUNNNNN TU Exclamar INCLUSO ME LLEGASTES A DECIR QUE CONSIDERABAS MARIA LA HIJA PEQUEÑA DE JAUME COMO SI FUESE TU A IJADA ESO ME LO DIJISTE TU Y YO PIENSO Y CREO QUE SI EN ALGO SE A EQUIVOCADO JAUME ES EN DARTE SU CONFIANZA Y CONSIDERARTE EN SU DIA UN AMIGO EN ESO CREO QUE SE EQUIVOCO Y BASTANTE PERO CARO LO ESTA PAGANDO A UN QUE SE DIERA CUENTA TARDE DE TIPO DE AMIGO QUE ERAS EL QUE SI NO ESTAS CON EL ESTAS PERDIDO YA QUE TE LA CLAVA TARDE O TEMPRANO A SIN TE CONSIDERO YO Y MUCHISIMAAAAAA GENTE COMO EL ESTEBAN QUE LO ESTA IS INTENTANDO JODER POR EJEMPLO....... QUIEN SERA EL PROSIMO PUTEADO YO POR DECIR LO QUE SIENTO EN ESTE MOMENTO???? COMO ERES TAN ANTI VERDADES A POR CIERTO A UN SIGES HACIENDO CAMPAÑA??? LO DIGO POR ESTO QUE A HORA COLGARE YA QUE ME PARECE MAS PUBLICIDAD DEL PSC QUE AYUDA A ESA GENTE Y SI NO QUE ES ESTO(SALUSTIA) Nosaltres com a força política de govern, el PSC de Cabrera, som gent seria, d'ordre i de justícia, amb projecte, capacitat i un equip renovat al 100%.
(ECLISE)SI ESTO NO ES CAMPAÑA QUE ME LO ESPLIQUEN AA Y HOY E PASADO POR EL CASTELL Y ME A DADO UNAS GANAS DE ARANNCAR LO QUE A VEIS PUESTO POR NO CONSIDERARLO DE MI AGRADO PERO BUENO ESTAMOS EN LIBERTAD DE ESPRESION SE SUPONE NO??? YA QUE COMO VOSOTROS NOS A RANCASTEIS LOS NUESTROS Y A UN SABIENDO QUIEN FUE NO NOS VAMOS A PONER A DAR PATALETAS NI A SER DICTADORES YA QUE ESTAMOSSSSSS EN LIBERTAD DE ESPRESION MAJOS A PRENDER UN POQUITO DE LOS DEMAS.
Exclamar Exclamar Exclamar Exclamar Idea
Puntos:
16-07-11 02:40 #8376481 -> 8372577
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
16-07-11 03:02 #8376495 -> 8376481
Por:eclise

RE: Actuacions abusives i mala gestiÓ de l
saves lo que te digo?? como hace poco me dijo una amiga no ofende el que quiere si no el que puede y por lo que veo tu te sa ofendido no??? hay lo dejo AAA Y PARA QUE VEAS YO TENGO UNA VIDA PROPIA NO COMO ALGUNOS QUE NO VIVE SIN LA POLITICA LO DIGO POR LA HORA POR SI NO LO PILLAS CHAO BANBINO Guiñar un ojo.
Puntos:
16-07-11 13:07 #8377539 -> 8376481
Por:luz celestial

RE: Actuacions abusives i mala gestiÓ de l
Lo que hay que leer nausias dais vosotros y yo no voy a ser tan correcta como eclise yo os mando al infierno directa mente chantajistas iros al loquero que estas idos.
Puntos:
15-07-11 18:30 #8374214 -> 8371236
Por:rrrf

RE: Actuacions abusives i mala gestiÓ de l
de que vive este tio de hacer daño o que
Puntos:
19-07-11 20:23 #8395791 -> 8374214
Por:Tu padre

RE: Actuacions abusives i mala gestiÓ de l
eso parece un poquito de humildad si que le hace falta al marques de villaverde
lucha por el pueblo pero en contra de ellos al mismo tiempo
lucha por una familia pero intenta joder muchas mas
señor@s tengo un deseo que simplemente pasemos de los monti ,no merece la pena perder mas tiempo.
dediquemos nuestro esfuerzo para nuestro pueblo ,no como otros
que lo unico que desean es destruir y separarnos .
un saludo hasta mas ver
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Primer año de la Segunda Era de Gorrea en Cabrera d'Anoia. Por: REAGRUPAMENT.CAT 21-08-12 13:23
almogavar1961
19
MÉs indignaciÓ i mÉs indinats es sumen en la protesta contra l'alcalde dictador i totalitari de cabrera Por: INDIGNATS DE CABRERA 15-08-11 14:03
rrrf
24
ADAPA denuncia l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia... Por: axelman 19-01-10 22:28
Teresa70
8
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com