Foro- Ciudad.com

Badalona - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Badalona
13-01-10 20:35 #4378980
Por:Carles007

NOTA DE PREMSA DE PxC Badalona. Gener 2010
La Plataforma per Catalunya de Badalona vol fer públic al poble de la nostra ciutat el resum de les activitats fetes el passat any 2009.

ACTIVITATS

• La Plataforma per Catalunya de Badalona es va manifestar contra els problemes que ocasionen els immigrants a les escoles de la nostra ciutat, cosa que va suposar el tret de sortida del nostre partit a Badalona. La PxC es va posar en contacte amb algunes associacions de pares i mares d'escoles de Badalona per escoltar les seves inquietuds davant la invasió d’immigrants que degraden els barris de la nostra ciutat i dels problemes ocasionats pels alumnes immigrants en les nostres escoles i instituts.

• La Plataforma per Catalunya de Badalona es va manifestar contra la política de contractació d’empreses que operen a Badalona, ja que, de forma indiscriminada, s’han dedicat a contractar personal immigrant de forma abusiva, discriminant els autòctons. La PxC va repartir fulletons i va enviar cartes i propaganda informativa amb la finalitat de denunciar concretament l'obra del metro de les estacions del Gorg, La Salut i Llefià ja que les empreses FAIVELE ESPAÑOLA, S.A. i COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA, S.A., com a contractistes de l’obra i responsables de la planificació dels recursos tècnics i humans, no van tenir en cap moment la decència d’intentar que el personal contractat per les empreses subcontractades fos autòcton i de la nostra ciutat.


• Plataforma per Catalunya de Badalona ha mantingut diverses reunions amb representants veïnals i de diferents associacions de veïns dels nostres barris recolzant en tot moment les seves iniciatives i activitats per fer front a la degradació i als problemes de convivència que pateixen els nostres barris. Hem mantingut nombroses reunions amb persones interessades a saber de les nostres propostes i també hem mantingut converses discretes amb polítics en actiu de Badalona interessats en la nostra formació.

• La Plataforma per Catalunya de Badalona va presentar les seves propostes i solucions pensades per ajudar la gent més necessitada de la nostre ciutat, propostes que van tenir ressò en diferents mitjans de comunicació.


• La Plataforma per Catalunya de Badalona va iniciar a mitjans de juny del 2009 la campanya “A peu de carrer” pels barris de Badalona amb l’objectiu de donar a conèixer part del programa electoral de les eleccions autonòmiques que es celebraran aquest 2010 repartint uns 50.000 targetons. Aquesta campanya continuarà el primer trimestre del 2010 i esperem repartir uns 25.000 fulletons més.

• La Plataforma per Catalunya de Badalona va participar activament en propostes de diferents ciutadans de la nostre ciutat, va participar també, amb molts dels seus afiliats i militants, i amb la presència del nostre president Josep Anglada i Rius, en la manifestació del barri de la Salut sota el lema “contra la inseguretat, per la dignitat” per reclamar a l'alcalde Jordi Serra que vetllés per la seguretat i que els assistents socials ajudin principalment els autòctons afectats per la crisi econòmica.

• El video de Plataforma per Catalunya de Badalona titulat “Al-Badalona no, Badalona sí” ha estat visualitzat per més de 3.500 badalonins, cosa que representa tot un èxit per a la nostra formació.

PARTITS POLÍTICS

• La Plataforma per Catalunya preocupa, i preocuparà cada dia més, Garcia Albiol, que sap que la presència de Plataforma per Catalunya li pot fer perdre fins a quatre regidors en les properes eleccions municipals. Per les nostres informacions sabem que quasi tots els partits estan preocupats per la nostra presència, cada cop mes evident en els nostres barris, cosa que demostra que estem fent bé la nostra feina donant resposta als problemes reals dels ciutadans que la resta de partits ignoren.

• La Plataforma per Catalunya és qui està conduint el timó de la lluita contra les injustícies que pateixen els ciutadans de Badalona a causa de la immigració, i hem aconseguit que el PP de Garcia Albiol balli la nostra cançó. Ho hem pogut veure aquests dies quan de forma demagògica s'ha pujat al nostre carro a causa de els èxits que el president de Catalunya, Josep Anglada ha aconseguit en la ciutat de Vic amb el tema dels empadronaments, i també en altres ocasions a la ciutat de Badalona.

• La Plataforma per Catalunya es congratula pel tancament de l'oratori musulmà del carrer de la Primavera, tancament que es va fer per la presencia del nostre partit a la ciutat, ja que fins ara el consistori, amb la complicitat de la resta de partits, mai feia complir la normativa administrativa que regeix aquesta complexa qüestió. Amb aquesta primera victòria demostrem que Badalona necessita partits com Plataforma per Catalunya ja que els drets dels ciutadans, i concretament els dels autòctons, han d'estar per damunt del comportament incívic i il.legal de la població musulmana.


• D'altra banda, i també degut a la presència de PxC, el dirigent d’Unió Democràtica a Badalona, Jordi Subirana, va mostrar públicament les seves reserves amb el model del govern local pel que fa a immigració, donant la raó a Plataforma per Catalunya, criticant el consistori i al Convergent Josep Pera de la regidoria de Convivència i Ciutadania que s’encarrega de les qüestions relacionades amb la immigració, o millor dit invasió.

ANY 2010

• L'any 2010 vol ser l'any de la nostra implantació total a la nostra ciutat i volem engegar tota una xarxa de comunicació, participació i acció a la nostra ciutat. Iniciarem tot un seguit d’activitats, que, a part de repartir els 25.000 fulletons que ens resten de la campanya “A peu de carrer”, donarà a conèixer cada cop mes les nostres propostes encaminades a la defensa de la població autòctona davant la discriminació palesa que pateix, ja que els immigrants són els principals beneficiaris de de tots els ajuts i beneficis socials.


• Continuarem fent campanya a favor del nostre partit de cara a l'eleccions autonòmiques, per obtenir més diputats en el Parlament de Catalunya dels que estan previstos.


Delegació de PxC-Badalona
Tel. 606 17 97 35
Puntos:
13-01-10 22:23 #4380092 -> 4378980
Por:No Registrado
RE: NOTA DE PREMSA DE PxC Badalona. Gener 2010
Cuando acabeis con los emigrantes ilegales que?.
Especificad cuando hablais de autóctonos. Los habitantes que hemos venido de otra región y vivimos en Badalona nos considerais autóctonos o somos también emigrantes.?
Cuando la política se radicaliza, tanto hacia la derecha como hacia la izquierda hay que echarse a temblar.
Un saludo y seamos más tolerantes que en este mundo cabemos todos.

Puntos:
13-01-10 22:59 #4380397 -> 4380092
Por:Carles007

RE: NOTA DE PREMSA DE PxC Badalona. Gener 2010
Estamos en España seamos catalanes, andaluces, aragoneses o asturianos. Es absurdo hablar de inmigración dentro de un mismo estado, región o cidudad.

La PxC no es separatista y consideran que los españoles y sus hijos han de estar antes que los de fuera.
Puntos:
13-01-10 23:09 #4380494 -> 4380397
Por:Carles007

RE: NOTA DE PREMSA DE PxC Badalona. Gener 2010
En los barrios de Badalona hay personas de la PxC que son de Badalona de toda la vida. Otros llegarón de otras localidades catalanas. Otros de Extremadura, Galicia, Aragón, Andalucia y todos son hermanos.

Nuestros padres trabajaron duramente y gracias a su sudor y sangre tenemos unas jubilaciones, una seguridad social, colegios, carreteras etc., y muchas mas ventajas que ellos no pudieon tener. Su herencia ha de ser para sus hijos, no para los moros de marruecos o del pakistan que han llegado hace cuatro dias y que son los beneficiarios de las becas escolares, de las becas de comedor, de los pisos de protección oficial etc.

Eso es una injusticia. Primero los de casa.

Es por eso por lo que la Plataforma per Catalunya esta empezando a tener tanto apoyo no solo en Vic, el vendrell, Manresa o Badalona, sino en toda Catalunya.
Puntos:
14-01-10 06:56 #4381458 -> 4380494
Por:soymarilo

RE: NOTA DE PREMSA DE PxC Badalona. Gener 2010
Hola amigo, en primer lugar decirte que no existe ninguna acritud hacia vuestra plataforma, es solo un crítica, y espero que constructiva.
Yo, y hablo por mí, soy una chica republicana de izquierdas (no de esquerra republicana que es otra cosa). Siempre me he preguntado por que la monarquia tiene un montón de privilegios que no tienen mis hijos, por el siemple hecho de haber nacido en una determinada familia. Ahora os pregunto, ¿tiene un inmigrante marroqui, pakistani, argentino..... que pasar calamidad por el simple hecho de haber nacido donde nació?
Mi respuesta la tengo clara, creo que cabemos todos. El problema no es del inmigrante, el problema es de los que tienen los recursos y los reparten.
Quizas sea un poco ilusa, pero soy mayor para cambiar.
Un abrazo
Puntos:
14-01-10 17:31 #4384937 -> 4381458
Por:Carles007

RE: NOTA DE PREMSA DE PxC Badalona. Gener 2010
Hola: No se trata de estar en contra de nadie sino de defender nuestros derechos. Aquí lo del rei vividor no tiene nada que ver o mejor dicho si ya que él como jefe del estado es responsable de lo que pase en el pais por mucho que este de vacaciones a costa del pueblo.

Yo abandoné la ideologias hace tiempo y ahora solo me baso en la tradición, es decir en el amor a la tierra y el respeto a mis antepasados. Yo soy un eslabon mas de ese pueblo y no quiero que desaparezca por culpa de un capitalismo asqueroso que destroza a los pueblos y los destruye para que nadie tenga raices y no sepamos quienes somos. El kaos racial y cultural junto a la falta de valores destruye a los pueblos y estos son mas facilmente manipulados. La degradación de las sociedades y la confusión etnica solo beneficia a los ricos.

No es verdad eso de que aqui cabemos todos. Los recursos son limitados y lo justo es que nosostros seamos los herederos de lo que han construido nuetros padres y abuelos. Esa herencia cultural, historica y economica nos corresponde a nosotros y a nuestros hijos y no a los moros o los pakistanies. Con el sudor y sangre de nuetros abuelos tenemos carreteras, autopistas, hospitales, seguridad social, jubilaciones para cuando seamos mayores y eso lo tenemos por que los nuestros se sacrificaron y espabilaron. Que hubieran hecho lo mismo los padres y los abuelos de los moros y los pakistanies. Nosotros no tenemos la culpa de que los nuetros se hayan sacrificado por un mundo mejor.

Me comentas que cabemos todos pero eso no es verdad. O es que cuando llegas a tu casa permites que gente extraña entre en ella, abra la nevera y se coma lo que hay en ella? y que luego te digan que no te preocupes, que se van a integrar.
Los inmigrantes han de buscar la justicia en sus paises y reclamar a sus gobiernos y estados y no a los nuestros.

Una cosa es que les ayudemos y otra que nos invadan.

No soy ni de derechas ni de izquierdas (por cierto no se si sabes que izquierda significa "siniestra"), defiendo a mi pueblo y a mi tradición y no odio a nadie. Quiero que todos los pueblos vivan, pero el primero es el mio, por eso votaré a Plataforma per Catalunya
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Los diarios digitales en catalán recibieron más de tres millones de euros en subvenciones en 2010 Por: No Registrado 08-10-11 08:55
No Registrado
0
El PSOE quiere arropar a Zapatero con una gran fiesta en Ferraz para celebrar el X aniversario de su llegada a la secretaría general: 130 invitados Por: No Registrado 22-07-10 00:51
No Registrado
0
Exhibición Salsa Cubana 2010 - BadaSalsa Por: badasalsa 12-06-10 12:01
No Registrado
8
Lo que teme ZP: un Gobierno de coalición PP-CiU Antes, Artur Mas debe retomar la Generalitat, si fuera necesario en coalición con ERC Por: No Registrado 28-10-09 16:30
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com