Foro- Ciudad.com

Arenys de Munt - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Arenys de Munt
03-09-09 17:51 #3126079
Por:No Registrado
Interior ajorna la manifestació de Falange a Arenys de Munt al 20 de setembre
Interior ajorna la manifestació de Falange a Arenys de Munt al 20 de setembre

Rectifica la seva anterior decisió d'autoritzar-la pel mateix dia de la consulta

El departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya va decidir a darrera hora d'ahir rectificar i no autoritzar la manifestació que Falange tenia previst fer a Arenys de Munt el 13 de setembre, coincidint amb la consulta sobre la independència de Catalunya que s'hi farà el mateix dia. Així ho van confirmar fonts de la Direcció General de la Policia, depenent d'Interior, malgrat que inicialment el departament no havia trobat cap inconvenient en la convocatòria del grup espanyolista. Ahir però la conselleria va donar un gir de 180 graus a la seva postura inicial, i tot i que no impedeix als falangistes manifestar-se, ho hauran de fer una setmana següent, el dia 20. Interior ha considerat "oportú" canviar la data de la manifestació per assegurar la seguretat i l'ordre públic a Arenys de Munt durant la consulta. La decisió de la conselleria arriba després que l'Ajuntament d'Arenys de Munt, per mitjà del seu alcalde, fes arribar a Interior un informe amb la situació prevista al municipi el proper 13 de setembre, desaconsellant l'autorització de la marxa de Falange pel mateix dia. Falange ha amenaçat reiteradament els impulsors de la consulta i havia assegurat que el dia de la votació es personaria a Arenys "físicament" per impedir-ho. A més a més pel mateix dia 13 l'organització independentista Maulets ja ha anunciat que es concentrarà a la localitat per donar suport a la consulta.

Tot plegat ha fet canviar l'opinió de la conselleria d'Interior, que el mateix dia que va rebre l'informe del consistori arenyenc, havia assegurat als veïns de la localitat la "màxima seguretat" durant la consulta que s'hi ha de fer el proper dia 13.

www.racocatala.cat
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El nacionalismo catalán contra Falange Española Por: No Registrado 23-09-09 20:28
No Registrado
0
La Falange asistió a la protesta en Arenys de Munt Por: No Registrado 20-09-09 20:22
No Registrado
0
[JERC] Comunicat sobre la convocatòria de la Falange el 13-S a Arenys de Munt Por: Arenyencatala 10-09-09 14:15
No Registrado
5
Falange e independentistas se manifestarán el mismo día El alcalde de Arenys ve 'normal' que se reaccione a la marcha falangista Por: No Registrado 01-09-09 20:35
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com