Foro- Ciudad.com

Abrera - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Abrera
28-11-05 13:27 #142165
Por:No Registrado
Nova Plataforma Liberal No Nacionalista


Veïns de Catalunya (VdC) és una associació de reivindicació ciutadana respecte als poders públics. Ens organitzem entorn a la defensa de la llibertat individual i la solució de problemes veïnals. Tenim voluntat d'influir en l'opinió pública promocionant els principis d'un liberalisme democràtic de compromís social. Tenim voluntat d'agrupar tota mena d'interessos veïnals als municipis catalans, per tal d'articular-los com a opció política en oposició a una administració cada cop més gegantina i menys eficient pel que fa a la solució dels problemes públics.
El nom de l'entitat i les seves sigles expressen amb claredat qui som, veïns és a dir ciutadans compromesos i actius respecte als assumptes que sacsegen la nostra vida en societat. Veïns reivindicatius i integradors perquè TOTS SOM VEÏNS DE CATALUNYA. Adjuntem al nostre nom el .com per expressar la nostra presència a la xarxa que considerem la nova plaça pública i perquè demostra una vinculació entusiasta amb el nostre present social del que no podem apartar les possibilitats que ens ofereix la xarxa.
Ens caracteritzem per la crítica constructiva amb voluntat de reforma del sistema polític. I el nostre MANIFEST base expressa els mínims principis que ens mouen. Amb 7 expressions diem qui som i què volem: regeneració democràtica, llistes obertes, llibertats individuals, els veïns el primer, gent real, Catalunya plural i crítica al sistema.
VdC té implantació a moltes viles i ciutats de Catalunya amb la intenció de regenerar la vida política municipal catalana.

Adhereix-te al seu manifest per rebre més informació.

No se'ns pot confondre, som radicalment diferents!

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Mentiras nacionalistas sobre la economia. by RESISTENCIATV Por: No Registrado 21-05-09 19:52
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com