Foro- Ciudad.com

La Noria - Almeria

Poblacion:
España > Almeria > La Noria (Olula del Río)
11-07-10 00:57 #5716032
Por:No Registrado
QUI APORTA CRISPACIÓ ENTRE ESPAÑA-CATALUNYA?
Hem sembla de molt mal gust que en el debat no es deixi parlar a la part que defensa el sentiment català. Hi estic atenta i els de dretes, nacionalistes no deixen argumentar que la história de Catalunya ha fet molt per Espanya.
Com es posible que barregin autonomia amb independència? Algú de la taula pot indicar, als que ens insulten per exigir el dret de poder decidir, que és autonomia i que és independéncia?.
Aquests debats sempre creen el dubte a aquells que odien als catalans, pel sol fet de que nosaltres sabem cuidar el que és nostre com la senyera, el sentiment i la toleráncia de viure tots, tan espanyols com catalans, al mateix pais, amb idiologies diferents.
Qui pot barrejar el fútbol amb la política? només aquells que volen crispar als que pensen que som nazis (tot i haver estat perseguits per parlar català i estimar la nostra senyera), polacs (com ens diuen pel sud), els que no parlem en cristià, els avars...Dic això perqué m'ho han dit directament a la cara, sóc catalana en primer lloc perquè m'hi sento, pero reconec que també sòc Espanyola perquè hi visc, però no m'hi sento. De pare català i mare estremeña.. Això es un delicte? Algú té dret a dir-me que haig de sentir? Nosaltres en fiquem amb el vostre sentiment nacionalista? Ja ni ha prou!!! Estem cansats de defensar el que som!!!
Però tots som persones davant de tot i ara sembla que els catalans som animals i alguns espanyols, que ens odien, l'orgull d'Espanya.
Vinga va!!!
Us proposo que quan feu un altre debat per aquest motiu, deixeu que un professor d'historia catalana i un altre d'espanyola s'uneixin al vostre debat. D'aquesta manera la gent que som qui ho hem d'entendre tinguem les dades correctes tan d'un com d'un altre.
Estic orgollosa de ser catalana i m'hi sento, també de ser estremeña i m'hi sento, però mai ningú podrá forçar-me a sentir-e espanyola!!
Grácies i bona nit
Puntos:
11-07-10 01:11 #5716065 -> 5716032
Por:No Registrado
RE: QUI APORTA CRISPACIÓ ENTRE ESPAÑA-CATALUNYA?
Quien es el señor que estaba sentado junto a Enric Sopena y Pilar Rahola? Creo que ha dicho las palabras más inteligentes que he escuchado nunca al respecto de Catalunya y sus "problemas" con España y viceversa.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Brandy Sarraceno Por: No Registrado 13-02-15 09:11
No Registrado
0
EL HIJAB ISLAMICO Por: No Registrado 23-10-14 01:37
No Registrado
3
impresentables ignorantes e incompetentes los del pp de la mesa Por: No Registrado 17-10-10 16:26
No Registrado
3
la esteban Por: No Registrado 30-05-09 23:30
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com