Foro- Ciudad.com

Santa Pola - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Santa Pola
12-02-12 17:30 #9610691
Por:No Registrado
Noves oportunitats de vore l'Estació Espacial Internacional.
Noves oportunitats de vore l'Estació Espacial Internacional.

Estos dies que el fred és intens, la humitat baixa i la visibilitat molt bona, tenim varies oportunitats de vore el pas de l'EEI (Estació Espacial Internacional). En estos moments hi ha sis tripulants, i el recanvi que esperaven 3 d'ells per març, haurà de retardar-se un mes, per problemes tècnics en una de les naus ruses que ha de pujar a per ells.

Recordem que el que veiem és el reflexe del Sol als panells solars, i que veiem un punt en moviment al cel, sempre abans de l'eixida del Sol o després de la posta. Aquesta setmana serà després de la posta de Sol, i varios dies.

Diumenge dia 12 de febrer de 2012 tindrem la primera oportunitat.
En el següent gràfic podem vore el moviment que realitzarà al cel.
Si mirem cap al sud , 5 minuts abans de les 20.00 hores, vorem cap a la dreta dos estreles molt brillants, una és Venus, la més baixa, i l'altra més alta és Júpiter, a l'esquerra i haurà una altra estrela brillant, que no ñes un planeta, és l'estrella Sírius.
A partir de les 19.56h vorem com apareix per l'horitzó l'EEI, i es desplaçarà cap a l'esquerra en direcció a la constel-lació d'Orió, tindrem l'oportunitat de vore com desapareix, just quan entra en l'ombra de la Terra, si ens fixem bé, vorem com just abans d'apagar-se vanvia de color a tonalitats més tanronja, en eixe moment és la seua posta de sol, que dura segons.

Els següents dies les passades seran les següents.
Les millors seran el dia 14 i el dia 15. El dia 14 passa un front nuvolós que pot ser no ens deixe vore-la, però dimecres de nou el cel quedarà ras i amb bona visibilitat.

Si voleu intentar-ho, recordeu que ben abrigats, el fred serà intens les pròximes hores.

Salut i bon cel !
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
AMPLIACIÓN Y RENOVACIÓN FUNCIONAL DE LA IDE-SIT (INFRAESTRUCTURA DE DATOS ESPACIAL DEL SISTEMA DE INFORMACIÓN ... Por: Foro-Ciudad.com 13-02-10 03:44
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com