Foro- Ciudad.com

Santa Pola - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Santa Pola
28-10-09 08:47 #3657871
Por:No Registrado
L'Ajuntament tanca al tràfic el camí que uneix el Paratge de Meleja amb el far
diari informació

L'Ajuntament tanca al tràfic el camí que uneix el Paratge de Meleja amb el far

La intenció és evitar que, una vegada renovat, comencin a circular més cotxes i es degradi el medi ambient

L'Ajuntament pretén preservar la zona de serra que va al Far


M. JOSÉ SANMARTÍN L'Ajuntament de Santa Pola va tancar ahir el camí que comunica el Paratge de Meleja amb el far que ha estat objecte d'una renovació completa que ha eliminat molts sots, aplanant el paviment per a permetre un millor accés.

No obstant això, el Consistori pretén reservar aquest camí per a ús exclusiu de ciclistes i vianants amb l'objecte de preservar el medi ambient, ja que transcorre per enmig de la serra. De fet, l'objecte d'aquesta renovació era facilitar l'accés, en cas de qualsevol urgència, als vehicles d'emergències, al mateix temps que servirà com una espècie de tallafocs en la serra.

AL terme dels treballs d'adequació de la via, així com d'uns altres que han centrat la seva atenció en la vegetació de la serra, el camí ha romàs obert al tràfic un temps però s'ha optat per tancar-lo ara.

El temor de l'Ajuntament radicava que si abans era una via poc transitada pel seu estat, aquesta renovació convertís al camí en una zona de passada habitual per a qui es dirigeixen al far i s'omplís de tràfic.

El regidor de Medi ambient, Daniel Carrillo, va explicar que una vegada adequat, els vehicles passaven a més i a més velocitat, el que també posa en perill a la gran quantitat de ciclistes i senderistes que transiten per aquesta zona, pel que "calia posar guals i convertir-lo en una carretera o tancar-lo". I es va optar per això últim per a protegir l'entorn. El tancament, que serà de fusta perquè hagi un menor impacte visual, es farà en tots les senderes des del qual es pot accedir a ell.

L'actuació que es va portar a terme en el seu moment va consistir a col·locar en el camí terra compactada i zahorra, un tipus de grava.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El seprona diu a l'ajuntament que utilitza plantes invasores Por: No Registrado 18-04-10 07:33
No Registrado
2
GRUPOS ELECTRÓGENOS EN ESTACIÓN GRAN ALACANT I Y PARAJE MELEJA Por: Foro-Ciudad.com 23-02-10 00:24
Foro-Ciudad.com
0
El Ayuntamiento de Santa Pola cerró ayer el camino que comunica el Paraje de Meleja con el faro Por: No Registrado 03-11-09 19:39
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com