Foro- Ciudad.com

la Vall de Laguar - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > la Vall de Laguar
19-06-09 20:02 #2535069
Por:No Registrado
ANIMS ERC

Vull donar anims a tots els d'esquerra de La Vall. Heu fet el millor per el poble, heu denunciat les il-legalitats........., sempre de cara i no d'esquenes com a fet al Manel i el millor de tot es q heu informat al poble de tot el que esta passant.
Al Manel li queda el trage de regidor molt gran per a ell, espere que si li queda una miqueta de dignitat vol torne. No te nom el que a fet, i no em cap dins del cap de ninguna de les maneres, ja que soc de la Vall i conec a tots els del poble. Si tots ferem les coses dia a dia per venjansa, com a fet ell, ens haguerem tret la licencia de caçadors per dur un arma de foc sempre damunt, i algú mes q altre ja li haguerem pegat algun tir o estariem tots morts. NO es pot consistir aquestos fets! No es gens moral ni digne. No se pq a fet això el manel, no ho entenc. El millor del poble? Si haguera fet el millor del poble , ell seria alcalde amb el suport del PP i no al reves, ja q la majoria dels vots de Laguar son de 2 grups ( ERC i SOE) i no del PP. Quin be del poble es eixe, quan no han mirat el q a votat la gent????
ANIMS ERC!!!!!!!!!!
Puntos:
20-06-09 01:25 #2537138 -> 2535069
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Pense que algunes coses que has escrit no són molt encertades i m’explique:
-ERC que jo sàpia no ha denunciat públicament cap il·legalitat, tot al contrari, en molts casos ha fet els ulls grossos a totes les il·legalitats comeses per l’Ex-Alcalde i altres des de fa molts, molts anys. Inclús he d’afegir que em dona l´ímpressió que algun membre directiu d’ERC també ha comés alguna irregularitat urbanística. Una de les més sonades és el famós “loft amb vistes al mar” en Fleix. ERC molt de parlar però ací està el xalet construït per l’Alcalde i que no complix quasi cap norma urbanística.
-¿Informar al poble? ¿de què? L’única cosa que heu fet ha sigut, una vegada que Manel ha decidit presentar una moció de censura, crucificar-lo pel poble, premsa i la resta de llocs.
-Que a Manel li ve el trage de Regidor gran, això és una frase textual de l’Ex-Alcalde. ¿Si tan roín i curt és, per quin motiu ho vau posar de cap de llista?, ¿no serà que no s’ha deixat manejar pels més radicals i s’ha donat ja compte de com ésta el percal?
-Respecte a què no ha fet el que la gent que li ha votat volia. Eixa frase indica que no tens ni idea del que significa la democràcia i les regles del joc en un Ajuntament. ¿Què sabràs tu del que la gent que ha votat ERC volia? igual et sorprens. Per que la majoria calle i no arme tant de soroll no vol dir que pensen com tu.

El fi últim de la moció de censura, que era del tot necessària per a poder continuar avançant i no quedarmos estancats davall el govern d’un corrupte i manipulador, era i es el bé del poble i per això Manel i Paco han demostrat que saben estar a l’altura a pesar que ja s’imaginaven que els quatre o cinc exaltats que queden en ERC mourien cel i terra perquè l’Ex-Alcalde es mantinguera en el poder, encara que no els ha eixit bé la jugada i el sentit comú ha trionfat.
Puntos:
20-06-09 09:05 #2537651 -> 2537138
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
EL SENTIT COMU HA TRIUNFAT????????? ON ESTA EL SENTIT COMU? PERDONA ES QUE NO L'HE VIST.

Com pots dir que ERC no ha informat al poble de tot el que ha estat passant en estos dos ultims anys?
I que ha fet la vista gorda a les irregularitat del ex-alcalde?
AIXO NO ES VERITAT!!!
Respecte a perque el Manel era el cap de llista, ERC sempre ha deixat clar que ells son un GRUP DE GENT en ganes de treballar TOTS ELS QUE SON REPRESENTEN ERC no nomes el Manel.

Jo vaig votar a ERC i crec que tant jo com tots els que els que el vam votar voliem el mateix, el millor per al poble, i confiavem en eixe grup de gent.





Puntos:
25-06-09 10:35 #2572387 -> 2537651
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
quan el sabo va començar també deia el mateix, que eren un grup que es reunien, etc, etc i ja veus com ha acabat. s'ha demostrat que l'únic grup era el mateix o com a molt tres o quatre persones més. espere que vosaltres no feu el mateix.
Puntos:
20-06-09 10:57 #2538011 -> 2537138
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
I que a fet PP els 2 ultims anys?
RES
Ni els concejals del PP anaven als plenaris. I això significa que el Sabonera podia actuar com si tinguera majoria absoluta i podia fer el que li donava la gana. Sempre a faltat algun regidor del PP.
No se per quin motiu critiques tant a ERC i no mires el que estava passant a laguar i qui era el grup que ens donava eixe malestar.
Quines ilegalitats a denunciat PP?
Quin be del poble a fet PP?
Si que se el que pensa la gent que a votat ERC, voliem el 3 3 1. I tot el que van dir en els mitins, que mai farien pacte amb ningú i que així no hi hauria majoria absoluta i que gobernaria el qui més vots tinguera tant si fora al PP com si fos SOE. Si hagueres anat als mitins estaries un poc informat i no parlaries tant.
Et tornare a dir que ni els consejas del PP anaven als plenaris i quan es tenia que aprobar algo es feia el que el Sabonera volia ja que el vot de Rosana (Campell) i Guillermo ( Benimaurell) no contaven per a res, no eren presents. Em va sorprende veurels el dia de la mocio!
Si el sabonera a fet el que vol es per culpa del PP pq no a fet res, ni opossicio. I ara diuen que lajuntament no funciona i q ho fan per el be del poble. A mi em fan riure, pero se q la gent no sap res del q ha passat i es creu el q li conten.
El q falta ja tan contestat anteriorment, no fa falta q ho torne a dir.
La frase de Que a Manel li ve el trage de Regidor gran, ja se q és una frase textual del Sabonera,però es la frase que mes el descriu
Puntos:
22-06-09 23:00 #2554559 -> 2537138
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Joan eres tú xiquet?, la veritat es que irradies odi am tots els teus escrits i damunt no tens collons a dir el teu nom, ja t'he llegit en altres pàgines i es obvi que eres tú; com es que no estàs content? no es el que tú volies? per qué volies estar am les llistes d'Esquerra? eres més falç que Judes, però no hem preocupa, jo ja veig am que t'ajuntes a Laguar, am el teu pare, la teua mare, la teua germaneta i el teu cunyat, ja no et vol ningú més, ah!!! un consell, fesli la piloteta al Paco i a veure si et clava am el seu partit, que estaries desvanit, i tú et dius nacionalista i d'esquerres? jo et diré el que eres, un NACIONALISTA ESPAÑOL,
Puntos:
22-06-09 23:18 #2554704 -> 2554559
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
No se quina mania teniu els mandamasos d’ERC de posar nom a les idees i asnyalar amb el dit inquisidor. Lo que ací es parla és d’idees, lo de menys és qui les escriu, almenys eixa és la meua opinió. El que crec deveu de fer la facció pro-Sabonera d’ERC és defendre les vostres idees, independència, personalitat i no desqualificar i assenyalar a ningú com veig que feu constantment en tots els foros on he entrat. Per cert no sé si Joan està participant açi, almenys puc dir-te que jo no sóc Joan, però et donaré una pista per si t’interessa: jo sóc una xica i tinc un bon concepte de Joan. Un bes.
Puntos:
22-06-09 23:23 #2554740 -> 2554704
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Yo tampoco soy Joan, de hecho no lo conozco, y solo añadira una cosA, me alegro de lo que ha pasado en Laguar. pinso que el cambio ha sido para bien, y si no en las próximas elecciones podéis volver a elegir, no se de que os kuejaís.
Puntos:
23-06-09 15:29 #2558709 -> 2554704
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
hola xica, jo xoc un xic, i soc militant d'Esquera de laguar, en primer lloc dirte que a Esquerra no hi ha una facció pro-Sabonera ni contra-Sabonera, potser hi ha diferents punts de vista però tot el que fem va aprovat per assemblea am el vot de tots els militants; com he explicat en el foro del plenari del dilluns passat i no tinc gana de comptar el mateix et diré que als únics que en dos anys li hem pegat una mica de canya al ex-alcalde hem sigut els d'Esquerra, et diré també que vam intentar junt am el pp a canviar el tecnic municipal perque també pensem que estava al servici del Sabonera però no ho vam poder conseguir perque al únic que té competencia am eixe asunt es l'alcalde (ara al paco si que ho podia fer), també vam aprovar l'auditoria, i despres diu que som una facció pro-Sabonera? no saps el que dius i amagantse am la confidencialitat digueu coses sense sentit, LO UNIC (i ho dic en majuscules) de tot lo que ha pasat que ha molestat a Esquerra es que al Manel i al Paco han actuat d'esquenes als altres membres, quant en dos anys hem parlat prou vegades i no hi havia pasat res, hen fet lo que els ha paregut a ells dos sense avisar a ningú i nosaltres ens vam enterar per la premsa, tú trobes aixó bé? no tenim drec a cabrejarnos? torne a repetir, açí no tractem de si la moció es justa o no , cadascú té la seua opinió, lo que es tracta es que el lider del nostre grup ens ha deixat tirats i per l'esquena, sense parlar am ningú, absolutament am ningú de nosaltres, i crec que eixa no es la forma de actuar, Grácies. postdata, jo soc un xic, i si açí hi haguera més valor i cadascú diguera qui es a mí no m'importaria ferho, es més, crec que es recuperarien les formes i al diáleg i no hi hauria tant d'insult, una besaeta
Puntos:
25-06-09 10:47 #2572473 -> 2558709
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
casualment he entrat açi i m'ha sorprès per tots els comentaris que hi ha del poble, pensava que la gent no parlava d'aquests temes. m'alegre. vull afegir al que digueu que hi ha un personaje en Laguar que no ix molt perquè totes les culpes recauen en el sabonera i crec que això és injust. Concretament em refereix a l'aparellador conegut com el xatet, aquest element si dona por, des de l'ombra s'està posant les botes amb projectes com si fora un arquitecte, sense ser-ho com el que els va fer a uns familiars meus. Compra cases en benimaurell a preu de saldo i pel que m'han contat extorsionà als amos perquè es venguéra. també crec que esta associat amb el tecnic municipal actual. Bé nomes volia participar un poc de la conversació ¿què penseu d'aquest individu?
Puntos:
29-06-09 13:53 #2600436 -> 2572473
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
A mi no m'agrada res. Crec que es un oportuniste que l'unic que busca son els dines.
Puntos:
29-06-09 22:39 #2604914 -> 2600436
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Jo crec que es un bon xic, pero un poquet pesetero.
Puntos:
06-07-09 13:33 #2648653 -> 2600436
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
¿Aquest és l'aparellador que era també regidor d'urbanisme? Doncs si és el mateix és un poc fort que faci els projectes en un poble, inclosos els d'arquitecte i tingua, com es comenta, negocis immobiliaris i a més sigua el regidor d'urbanisme, si és el mateix demostra ser un barrut i un negatiu per a ell des d'orba.
Puntos:
10-09-09 13:58 #3189410 -> 2558709
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Escrius molt be, si no tens novia podiem quedar, m'agraden les ideees que tens. Si a mes a mes eres guapo pots ser un xollo pera una soltera com jo.
Puntos:
24-06-09 10:06 #2564511 -> 2554704
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Mira qui parla, posar nom a les idees? Qui està descualificant? Mandamasa Pro-Sabonera
Puntos:
23-06-09 13:25 #2557776 -> 2554559
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Estic segur que el Joan no a segut. Ell no pensa aixi. Una cosa es que siga "antisabonera" i laltra es que pense tot el que algun/a a escrit.
Al Joan es molt amic meu i es una de les millors persones que hi ha en tota Laguar. Es un bon amic, pocs hi han com ell. Si parles aixi dell es perque no el coneixes.
Crec que ho a escrit alguna que està dins de l'associacio cultural, no vull dir noms per que no estic segur.
Jo soc qui ha escrit el primer escrit i el quart que hi han en aquesta seccio. Per tant no soc antisabonera
Puntos:
30-06-09 09:25 #2606976 -> 2557776
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Estic llegint aquests comentaris i m'he quedat parà quan he vist que estas dient que alguna que esta dins de l'associació ha escrit algo en aquest apartat. Puc assegurar-te que és la primera volta que escric ací (ànims ERC) per que sols continuava les converses de la banda de música i de lo de l'associació cultural, que és el que més m'interessa. No m'agrada molt la política ni jutjar sense saber bé les coses, i tampoc m'interesse per saber-les.
No sé si et referiries a mi, però t'assegure que ni sé de quin comentari estas parlant ni sé qui ho haurà escrit.
Puntos:
05-07-09 12:44 #2642035 -> 2554559
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Bon dia! Soc al Joan al fill del llumener. Per al·lusions vaig a contestar a certa persona, que casualment em diu que no tinc collons a dir el meu nom, quan ell tampoc ho ha fet.

Aquesta és la primera vegada que escric en aquest fòrum. És més, ahir sopant amb gent d'Orba, concretament el fill del Pato, em va nomenar que hi havia un fòrum que es deia Foro-ciudad, on en el sub-fòrum de la Vall de Laguar una persona es dirigia a mi dient no sé quines animalades. Intrigat, aquest matí m'he posat a buscar la web, i l'he trobat, amb el comentari de dita persona.

No sé a quins altres comentaris es refereix aquesta persona, si no és molt demanar, podria ser un poc més concreta i dir les altres pàgines on (segons ell) he escrit, però només per curiositat, no és una cosa que em lleve la son.

No entenc tampoc l'odi que ens té la gent pro-sabonera. Jo ja fa temps, més d'un any, que em vaig deixar el partit, principalment per no cabrejar-me amb gent que considere amics. Per què ens nomeneu ara? És que necessiteu a un enemic per a justificar-vos? Quina mania persecutòria tu, esteu obsessionats. Vos ha pegat malament la moció? Doncs pagueu-ho pegant-vos cabotades a les parets i a mi deixeu-me en pau. No he vingut mai a molestar a ningú ni tampoc vull que em molesten a mi, i menys per política.

Estic content de que l'anterior alcalde ja no hi siga, això és més que evident, jo no amague els meus sentiments. Ha estat una persona que ha dividit el poble, ha trencat amistats de tota la vida, ha amargat a la gent que no pensava com ell i a partir d'ara està pagant les conseqüències a tot això. Han fet la seva bandera la consigna "O estàs amb mi o contra mi", on ningú tenia dret a protestar per res. Doncs ara que arreplegue els seus fruits, que, si mal no recorde, en octubre encara li queda la poma més gran. Veurem com li surt.

A les altres descalificacions, doncs és que ni conteste. A mi em dius que tinc odi? Penós.

Bé, i gràcies a la gent que m'ha defés.

Salutacions cordials.
Puntos:
05-07-09 23:22 #2646061 -> 2642035
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Molt be Joan aixi es parla. Mes de un en Laguar necesita un tractament i un llavat de cervell.

ESPERE QUE ARA EL POBLE ES PUGA RENONCILIAR DE NOU I DESAPAREGA TANT DODI SEMBRAT.
Puntos:
06-07-09 13:43 #2648760 -> 2646061
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Estic d'acord en el que dius Joan. Contínua havent en Laguar gent que no tolera la critica, espera que tota aquesta gent recapacite i canviï d'actitud. Tot això en bé del poble ja prou d'enfrontaments, males formes i baralles. l'anterior alcalde deuen donar-li una medalla per com NO s'ha de dirigir un poble.
Puntos:
10-09-09 12:10 #3188206 -> 2648760
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
M'agradaria dir primer que tot a la gent que critica sense saber el que diu que anara als plenaris i queaixí puga criticar amb raò. Es poseu a criticar i a parlar per fer mal a la gent, sense tindre idea de com son les coses.
Puntos:
10-09-09 12:32 #3188430 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
ANIM AMICS DE ESQUERRA LA GENT NO OBLIDA I A VOLTES PENSAREU QUE ESTEU A SOLES I NO SON MOLTA XENT QUE TROBEN QUE FEU BONA FEINA INFORMANT AL POBLE I TREBALLANT DINS DE LO QUE PODEU YA QUE NO TENIU REPRESENTACIO PER CULPA DE UN TRASFUGA.ANIM I AVANT I LA CARA BEN ALTA PER QUE VOSATROS NO AVEU ENGAÑAT A NINGU.
Puntos:
10-09-09 13:49 #3189310 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Pos jo crec que si ahn enganyat. En el poble no s'asplica el camvi de ara a antes. Ni ara es tan mal ni antes tan be, o al reves en dona igual. Tan sols crec que son uns oportunistes i fan lo que esl diuen ara toca fer ruido pues a fer-ho. Per cert crec que estan fent prou el riducul: camisetes, escrits contant mentires, ells sabran per que eu fan.
Puntos:
10-09-09 18:24 #3192623 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Anims ERC
Puntos:
10-09-09 18:28 #3192671 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Sou els unics que han intentat treballar per fer el be del poble. El meu vot el tindreu sempre
Puntos:
11-09-09 12:02 #3199199 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
oportunistes dius tu? per lo menos eis donen la cara i no samaguen amb esritets a un foro i el ridicul cada u que as mire a ell mateixa per que al sentit del ridicul te moltes cares i mentires pues si tu creus es la teua opinio i es molt respetuosa i si tens algun dupte com a tingut yo arrimat a uno de erc i preguntali cualsevol dupte que tingues per que no asmingen a ningu i porser soles por ser cambies de opnio amb algunes coses QUE PASEN AL POBLE I A LO MILLOR NO PERO NO COSTA RES.
ANIMS AMICS DE ESQUERRA
Puntos:
13-09-09 11:21 #3227100 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Quines mentires han contat? O han contat el que tu no vols sentir?
ANIMS ERC
Puntos:
13-09-09 21:43 #3231737 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
els escrit que repartiu son mes un panfleto que altra cosa. No digueu la veritat, al mens no tota i de manera sesgada, eixo es mentir al fi i al cap. Lo que pasa es que la majoria de gent del poble no sap lo que pasa, eixe es el problema.
Puntos:
14-09-09 11:06 #3234941 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
mancanta que asparle de esquerra pera be i pera mal tanta por tenen tots, voran matat algu no se pero cuan parlen de algu bona señal per que astan vius i tenen ganes mes que mai i la veritat sempre per devant
amunt asquerra sempre.
un votant i futur votant seguiu igual
Puntos:
17-09-09 13:36 #3268194 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
però si els que no pareu sou vosaltres, sempre criticant a qui gens ha fet perquè du molt poc temps. El que tota la gent açi us està dient és que s'us veu el plumero. L'única cosa que preteniu és aupar de nou al Sabonera o a algu similar al poder bais el argument tant socorrit de lésquerra . Si no és així demostreu que sou imparcials. Una que no ha votat mai.
Puntos:
18-09-09 19:07 #3281632 -> 3188206
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Si no has votat mai, no et queixes.
JO escric açi varies voltes i soc votant d'ERC però no soc del grup d'ERC de Laguar. Que estas diguent, que jo no puc expresar ni escriure el que pense??
Jo com he votat puc queixarme del que hi vull.
Els DERC duen menys temps que al PP i com dius tu ja els veus el plumero, on esta la teua teoria de que menys fa qui menys temps du?
Et dire que si ells hagueren tingut lalcaldia si que hagueren fet coses en aquest poc de temps.
I altra que em fa riure, si tant sestimen al Sabonera, no creus que li hagueren donat lalcaldia?? No se com hi ha gent tant ignoranta per Laguar.
Per al Sabonera els d'ERC son els aliats del PP i per als PEPEROS es tot el contrari. Ja que gent com tu critiqueu sense parar, aclariuse primer!!
Puntos:
19-09-09 14:28 #3287408 -> 2535069
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Que al Manel vos torne la regidoria!!!!
I a treballar per Laguar!
Puntos:
21-09-09 15:58 #3302823 -> 3287408
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
ANIM AMICS DE ESQUERRA ARA I SEMPRE UN VOTANT
AMB PERDO ¿ teniu que fer loteria de nadal ?
Puntos:
04-10-09 20:07 #3433600 -> 3302823
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Jo no soc del grup D'ERC però se que si que faran loteria
Puntos:
28-10-09 19:38 #3664602 -> 3433600
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Be Esquerra ja te la loteria de la grossa a la venda el numero es el 56430, el que vulga comprar-ne que es pose en contacte en la gent d'Esquerra:

Poble baix: Vicent i Albert
Poble mig: Ivan i Mari
Poble d'alt: Toni i Carles

A qualsevol d'aquestes persones es podeu dirigir per comprar un dècim de la Loteria que despres de tot el que ens ha passat de segur que aquest anys ens toca i de debò.
Puntos:
09-11-09 14:57 #3790108 -> 2535069
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
JO PENSE QUE EL POBLE NESSECITAVA UN CANVI PER TOT EL QUE ESTAVA PASANT,JA HI HAVIA PROU DEL REGNE DE TAIFAS,TENIA QUE CANVIAR URGENTMENT.EL QUE NO ES POT FER ES TIRAR PER TERRA A UNA PERSONA QUE NO HA FET RÉS DE MAL FENT L`OBRA DE CASA,NO DEURIEU D`HAVER ARRIBAT A EIXA SITUACIÓ I VER FET FRONT I RECOLÇAR AL MANEL,NO GUILLOTINAR-LOPER DOS CARES PSOE I ERC.EIXA PERSONA HA FET LO MÉS CONVENIENT PER CANVIAR EL POBLE,CADSACÚ POT PENÇAR DE DIFERENT MANERA,LO QUE ESTÁ CLAR ÉS QUE HI HA GENT QUE NO S`HA VIST LA SEUA GEPA I TAMBÉ TENDRIA QUE ACLARIR ALGUNES COSES I NO XARRAR TANT.ESTA PERSONA A PAGAT LES CONSECUENCIES D`ESTAR EN POLITICA, A PAGAT LA PERTINENT LLICÈNCIA DÒBRA I PROJECTE VISAT,COSA QUE ALTRES NO HAN FET,TOT AÇÓ GRACIES AL SENYOR SABONERA,DESPRÉS QUE XARRE ALGUNA GENT SI HA FET ALGO MAL A SA CASA.TOT HO HA FET LEGALMENT,COSA QUE ALTRES NO PODEN DIR-HO.HI HA ALTRA GENT QUE SA BENEFICIAT I HAN PAGAT MENYS PER LA LLICÈNCIA D`OBRA I DAMUNT NO L`HAN OBLIGAT A VISAR EL PROJECTE,EIXA ES LA JUSTICIA QUE HI HAVIA A LA VALL DE LAGUAR
Puntos:
09-11-09 22:39 #3795566 -> 3790108
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Encara que al principi no ho veia, ara si estic d'acord en el comentari, crec que alguns tenen molc poca vergonya acusant al manel i sense dir res de lo ka passat a laguar en els ultims anys, que ha segut molt fort. Esta a la vista de tots qui te rao i qui no. Un guarero arrepentit.
Puntos:
12-11-09 21:42 #3834147 -> 3790108
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Que el poble necessitava un canvi, estic d'acord, però que a Manel els seus companys l'han tirat per terra i l'han guillotinat sense cap motiu, doncs no estic gens d'acord en aquesta afirmació. Estem en democràcia i un dels pilars de la democràcia es el vot, a les eleccions es va triar el que el poble va voler, i el poble és subirà, Esquerra va dir clarament abans de les eleccions q no pactaria amb ningú i el seu cap de llista així ho afirmà també, doncs ara que preteneu defenent a una persona que s'ha passat el discurs pel forro, que ha estat fent pressió amb el seu partit (Esquerra) a l'ajuntament per lluitar contra les presuntes ilegalitats de l'anterior corporació i de sopte va i tomba mitja casa i la torna a alçar sense més q demanant de parer a l'anterior alcalde, i tu dius no ha fet res de mal? doncs igual des de el teu punt de vista saltar-se la llei no es fer res de mal però des d'el meu això és molt greu i no es pot consentir i este q lluitar contra aquestos aprofitaments per part dels polítics, siguen del color que siguen. Manel no ha segut sincer amb els q eren els seus companys i amics fins fa poc i ara està arrepentint-se d'haver actuat d'aquesta manera, però ho diu a terceres persones com ha fet sempre, no ha sabut donar la cara quan era hora i menys ara. I q voleu així està sol, de vegades em dona pena quan estic fent-me una cervesa amb la xicona i el mire q ara tu em digues que ja ha pagat tot el q s'ha de pagar, doncs perfecte més diners per l'ajuntament, però hi ha que actuar be la llicencia es demana i es presenta el projecte d'obra i quan l'arquitecte informa positivament i l'alcalde la signa doncs avant amb ella i no hi ha cap problema més. Tots som iguals i no a d'haver cap benefici per ningú, eixa és l'única cosa q val.
Puntos:
14-11-09 21:08 #3851846 -> 3790108
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
No entenc res de res.
O siga que si jo vull obrerme casa i no demane licència ni res, segons tu no passa res? clar que per obrarme casa, no faig ningun mal a ningu?
La justicia deu ser la mateixa per a tots. I els nostres representans de lajuntament deurien de fer exèmple per a tota Laguar.
El que no es correcte es que el manel, que tant a denunciat les ilegalitats del sabonera, acaba fent el mateix.
A que es referiu als canvis de Laguar? Per això ja tenim les eleccions, no creus? Pense que eres un antidemocratic i un feixista.
El canvi de laguar es el que tu creus correcte i no penses en tots els vots de la gent que com tu van votar al PSOE o ERC????
Puntos:
15-11-09 13:52 #3855745 -> 3790108
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
a Manel els seus companys l'han tirat per terra i l'han guillotinat sense cap motiu??????
Jo em porte be amb tots els de Laguar i mai he sentit a ningú dels companys de Manel tirarlo per terra i tot el que dius.
Crec que això es un invent dels amics dels antisaboneres per acabar amb ERC i tb del PP per fer mal. Com a laguar les parladetes estan sempre igual.... tot per criticar sense saber res .....
El que pense jo de tot açò es que al Manel haguera tingut que parlar amb els seus "companys" del seu expartit abans dactuar damagat junt amb paco i sense ells. El PP a laguar no a fet res ni oposiciò, i ara que?
Al PP no es mereix eixe regalet pq no ha sabut guanyar i eixa es una manera molt bruta de ferho.
Ara be, jo li parle al manel pq soc persona i no soc rencoros, tots mereixem una segona oportunitat. Quina menja de bola li hauran fet????
Torne a dir que ningu desquerra parla mal de ningu i ells son lunica oposicio q ha tingut al sabonera. Ho puc afirmar i reafirmar pq ho se de primera persona i he anat a plenaris i ho he vist amb els meus ulls i orelles. Pareix vergonyos que ara es tiren floretes PP.
I la gent que parla sense saber res de res...
A, jo no soc derc soc desquerres. Pero he viscut el que a pasat.
Vaig votar al soe però ho tinc ben clar q a les pròximes votare a ERC
ERC son els unics que vec que estan nets dins de lajuntament.
Qui ho diria de mi!
Puntos:
29-11-09 12:42 #3995169 -> 3855745
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Dins de l'ajuntament? Voldràs dir fora (je, je, je...)
A les pòximes hauríem de creal un GIL, com a Marbella. Eixos, si no estan nets, ens deixaran nets. Estos també ens estan fotent amb bones cares.
Puntos:
26-02-10 23:40 #4764443 -> 3995169
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Com a LLiber tots a la presó, ... un tall de oportunistes es lo que sou, ... tots els que frecuenteu làjuntament. ....
Puntos:
27-04-10 12:45 #5184144 -> 4764443
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Gràcies a la gestió que fa Paco i Manel, comencem a vore bons canvis en Laguar. Continueu així!
Puntos:
29-04-10 23:51 #5205029 -> 5184144
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
No se trata ya de que la ignorancia sea infinita, un pozo sin fondo, sino de que todo el sistema educativo está podrido hasta las raíces, y la clase (aparentemente) dirigente no sólo no hace nada, sino que amplía la boca de ese pozo para que la caída sea más fácil y definitiva. La consigna parece ser que hay que hundir a todo el mundo en la ignorancia; como sea, que dice Smiley.
Puntos:
02-06-10 12:40 #5458245 -> 5205029
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
Laguar esta canviant afortunadament, seguiu així, ja es veu la llum. Des d'ací llance un missatge als d'ERC perquè s'unisquen al PP per a treballar en bé del poble i que es deixen arrere els odis i enveges. Anims ERC!!!!
Puntos:
03-06-10 09:32 #5463705 -> 5205029
Por:No Registrado
RE: ANIMS ERC
En resposta al teu missatge dir-te dues coses, que des d'Esquerra seguim i seguirem treballant pel poble és un fet que a nosaltres no se'ns a oblidat i per això seguim anant a l'ajuntament, fem propostes, manifestem queixes i aportem idees, pero que Esquerra s'uneixca al PP possiblement ho voràs tu en els teus somnis perquè en la realitat mai va a ser possible i més després de tot el que ha passat. Per algunes persones és un fet que el temps borrarà però altres el tindrem present sempre, això és una cosa que una persona no sap mai fins que li passa un fet d'aquest calibre. Gràcies pels teus anims, seguirem endavant pero sense cap altre partit polític al nostre costat, som com som,als que vos agradem ací estem i als que no tambè. Estem ací per tractar de defendre els interessos de tot un poble independentment del color de cadascú. Gràcies una vegada més pel teu suport!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ANIMS JUANJO, HAS SEGUT EL MILLOR ALCALDE Por: No Registrado 18-07-10 12:53
No Registrado
13
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com