Foro- Ciudad.com

Gaianes - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Gaianes
01-09-08 20:29 #1130047
Por:macarena53

Brigades manteniment per a paratges naturals
NOTÍCIA: Informació per a la població de Gaianes.

En el periòdic de la província d'Alacant “información.es” de divendres passat 29 d'agost del 2008 d'accés públic, es dóna compte d'una notícia important per al terme municipal de Gaianes, firmada pel periodista M. Vilaplana, i que va passar a citar:

La Conselleria de Medi Ambient té previst crear brigades de manteniment per als paratges naturals del Serpis i la Solana del Benicadell, i pretén ubicar-les en la masia de l'Albufera de Gaianes. El departament autonòmic, en concret, estudiarà la possibilitat que el personal ocupe una de les dos plantes de l'immoble, destinant l'altra a alberg o restaurant.

Tant la Solana del Benicadell com la ribera del Serpis van ser declarades mesos arrere paisatges naturals protegits per la Conselleria de Medi Ambient, amb l'objectiu de preservar les riqueses naturals d'ambdós paratges. Ara, el propi departament autonòmic té previst crear brigades perquè s'encarreguen del manteniment d'estos espais.

L'alcalde de Gaianes, Ismael Seguí, va informar que, dins d'esta iniciativa, la Conselleria estudia la possibilitat de rehabilitar la masia de l'Albufera perquè puga acollir el personal de les brigades. "Es tractaria -va indicar- d'arreglar la planta baixa, i atorgar-li a la de dalt una altra funció, que bé podria ser un alberg o un restaurant".

Cal destacar que la Solana del Benicadell comptarà amb una brigada, mentres que la ribera del Serpis tindrà dos, una de les quins estarà a Gaianes i l'altra a Villalonga.

L'elecció de la masia de l'Albufera per part de la Conselleria de Medi Ambient està basada en la seua situació estratègica. La Solana del Benicadell ocupa els termes municipals de Gaianes i Beniarrés, i a més el Serpis discorre a escassa distància de l'Albufera.

En els últims anys han sigut diversos els projectes que s'han manejat per a este immoble, amb la qual cosa s'espera que este siga el definitiu.

La llacuna serà preparada al setembre.

Els treballs d'adequació i condicionament de l'Albufera de Gaianes està previst que comencen a finals del pròxim mes de setembre, segons la informació facilitada per l'alcalde, Ismael Vaig seguir.

La Conselleria de Medi Ambient i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer han estat preparant un projecte de condicionament de l'Albufera, després que esta tornara a aflorar fa alguns anys al trencar-se la conducció que servia per a dessecar la zona. En aquell moment es va decidir mantindre i conservar este aiguamoll, a través d'un pla que contempla la instal•lació d'una passarel•la que rodejarà tot el perímetre del llac i que facilitarà la visita. També es procedirà a la demolició de la caseta situada en el centre de l'Albufera, i a l'arreglament de les pinnades i la bassa de la masia.

Ismael Seguí va assenyalar que la inversió ronda els 415.000 euros, dels que un 70% són fons europeus i la resta de la Conselleria.
Puntos:
17-06-09 16:08 #2515189 -> 1130047
Por:No Registrado
RE: Brigades manteniment per a paratges naturals
macarena, con tanto que hablar que esta dando este ayuntamiento ahora, no escribes nada.
creia que te lo tuyo era informar, pero veo que solo informas en un sentido.
donde esta la informacion de lo que esta pasando en el ayuntamiento.
no lo estaba haciendo tan bien?
creo que ha llegado un denuncia del TSJV, el mismo que juzga a camps, a ver si si van a ver alli.¿por que esa denuncia?
Puntos:
23-06-09 19:52 #2561246 -> 1130047
Por:No Registrado
RE: Brigades manteniment per a paratges naturals
que pasa macarena no hay noticias que te interesa dar de tu querido ayuntamiento.
como van las denuncias a el alcalde.
creo que se le estan acumulando.
no tienes ganas de hablar de ello o no te interesa.
como van las obras.
las del poligono.
la obra que esta haciendo el SR. alcalde (tiene permiso?)
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
GAIANES UNITED Por: No Registrado 13-06-07 17:29
No Registrado
1
vendo cachorros yosterrier preciosos Por: yulin42 05-04-06 14:12
yulin42
0
LLIBRE DE FESTES Por: No Registrado 02-08-05 09:11
No Registrado
0
Nou forum de internet rural Por: No Registrado 31-05-05 08:44
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com