Foro- Ciudad.com

Benissa - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Benissa
01-03-08 15:07 #720829
Por:No Registrado
Política Social Contra l'oci Nocturn a Benissa
Benissa, que “gran” poble... i els seus governants sempre mirant pel be dels seus ciutadans, no es així???? Sinó a que ve aquesta mutilació d’horari als locals d’oci de Benissa??? Tal volta és una nova campanya: “CONDUIX DE NIT” per incentivar la mortalitat a les carreteres... O “DE POBLE EN POBLE”, turisme nocturn... (pretenia ser sarcàstic)

Per si no ho sabeu la última a Benissa vos la conte...
<<Els locals d’oci nocturn, on s’inclouen Pubs, etc.. Tenen el permís d’obertura de 12 del mig dia fins a les 3:30 del matí. Per tant, ja no poden tancar com ho feien fins ara a les 4:30>>

Si és per estar dins la legalitat... m’alegra saber que visc en el poble més transparent de la comarca, perquè pareix ser que Calp, Moraira, Xaló,... i tantíssims altres pobles no tenen la sort que ens ha tocat a nosaltres... Tan bons seran els politics d’altres pobles que aconsegueixen horaris més amplis perquè els seus joves i no tant joves no hagen d’agafar el cotxe????? O és una mala gestió del nostre alcalde?

D’altra banda, està el tema del soroll que provoquen aquests locals. És cert, la gent que ens quedem pel carrer parlem fort,... i això molesta al veïnat, però que fa l’ajuntament per solucionar-ho? Encara estic esperant que els municipals li criden l’atenció als coxes que acceleren els seus motors, denunciar als que posen la musica ben forta, o simplement els digen que baixen el volum...

Sóc un Benisser que sempre ix per Benissa, tant al Coyote com a la Farola i realment veig que abans quan la Farola tancava a les 7 del matí, la gent anava eixint a “goteo”, i ara eixim tots de colp i es forma una marea de gent a les “3:30”... Que es suposa que hem de fer els “joves” a Benissa a les 3:30??? Fem botelló a l’eixida dels pubs?? (això seria deplorable) o Agafem el cotxe???? (un suïcidi)

Serà açò una mesura per impulsar l’oci nocturn a Benissa???? Que serà lo pròxim? Ja fa dos anys que a festes els pubs taquen a les 6 del matí obligats per l’ajuntament, enguany si de cas a les 5... no??

A tota la corporació de l’ajuntament li faig aquesta pregunta: Sabent que no anem a anar-nos-en a dormir a les 3:30, trobeu raonable que desprès agarrem el cotxe???? Quants s’han de matar a les carreteres per millorar l’oferta d’oci al poble de Benissa i incloure-ho a les llistes electorals??? Quina classe de politiques són aquestes??? A qui s’afavoreix???

No solament voten els joves... No crec que als pares els faja gràcia que els seus fills hagen d’agarrar el cotxe per eixir de festa... Si DEMOCRACIA = GOVERN DEL POBLE. És això el que realment volem els Benissers???? NO AMB EL MEU VOT!!!!!

Puntos:
17-03-08 19:47 #759700 -> 720829
Por:No Registrado
RE: Política Social Contra l\
Efectivamente, creo que tienes toda la razón. Parece que como los jovenes molestan hay que apartarlos o marginarlos, así se van del pueblo y los politicos se quitan el problema de encima.
Me parece que esos politicos no saben que los jovenes podemos votar, y que hay otros no tan jovenes a los que también les gusta salir de fiesta. En vez de encontrar una solución más salomónica, preferimos tomar decisiones radicales, que ponen en peligro las vidas de las personas, porque el dicho "si bebes no conduzcas" hay muchos jovenes que lo conocen pero no lo ponen mucho en práctica.
A lo mejor, el botellón en vez de delante de los pubs, habría que hacerlo frente al ayuntamiento o frente a la casa del alcalde, a ver si se da por aludido y se entera que los JOVENES TAMBIEN EXISTEN.
Saludos y apoyo las iniciativas de los jovenes, a ver si más gente se moviliza y se solucionan estos problemas.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
SISTEMAS CONTRA CORTES DE SUMINISTRO ELÉCTRICO EN OFICINAS MUNICIPALES Por: Foro-Ciudad.com 13-02-10 03:44
Foro-Ciudad.com
0
Valencia-book.com NUEVA RED SOCIAL Por: valencia-book.com 01-07-09 13:12
valencia-book.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com